Dortmund bir baskida yapamiyor. Ruhsuz gibiler. Bizim halimizi düşünün. Prandelli yanliş oyun dizilişi ile ve verdigi ruhla bizi gömmüş durumda. Bu zihniyetle nasil başari gelsin.

Dortmund bir baskida yapamiyor. Ruhsuz gibiler. Bizim halimizi düşünün. Prandelli yanliş oyun dizilişi ile ve verdigi ruhla bizi gömmüş durumda. Bu zihniyetle nasil başari gelsin.

En büyük silahı kanatlardan hızlı gelip bir an önce kaleye gitmek olan bir takıma kanatsız bir sistemle çıkarsan tecavüz olur.

Bu açık bir gerçek.

Şu Dortmund'a evimizde 4 farklı yenildik ve buna benzer bir sonucu rövanşta da alıcaz, yazıklar olsun.

Bwhaha Tayfun Korkutun takima yenildiler.

Prandelli ne kadar dandik oldugunu bir kez daha gösterdi.

Ceyhun da kirmizi kart gördü.

Herifler önüne gelene yeniliyor, kazma Ceyhun'un takımı bile yendi. Ceyhun'da kırmızı görmüş :D

Kümede kalllll kümede kallllllll kümede kallll B.Dortmund :(

En büyük silahı kanatlardan hızlı gelip bir an önce kaleye gitmek olan bir takıma kanatsız bir sistemle çıkarsan tecavüz olur.

Bu açık bir gerçek.

Buna bile bile lades diyoruz. Ben defans 4 lüsüne hiç bir şey diyemem. Bunu nasil düşünmez insan. Maç sonu yorumlari beni daha fazla deli ediyor.

ceyhun-mkhitaryan600_QQ8PA.jpg

Adamlar iyi kapanan takımlara karşı çok etkisizler. Bizim prandeelliye biri taktik öğretmesi lazım. Bu kadar akılsız bir adam nasıl italyaya hoca olmuş inanılmaz

Çalhanoglu BundesLiganin en iyi yetenek oyunculardan birisi şuan.

19:30 BAYERN MÜNİH - B. DORTMUND ( TRT Haber / HD & Lemar TV & ESPN 1 & İrib TV3 HD )

:ka21:

Mönchengladbach macini seyretmenizi tavsiye ederim, cok güzel bir mac simdiye kadar. Mönchengladbach bu sezon Münihten sonra Bundesliganin en iyi takimi :)

Sampionlugu bayerndan kimse alamaz almanyada .
gladbach 2ci olur bu ligde. adamlar 2-3 sene sabrederek ilerledi resmen ve bu noktaya geldi.
Biz 2-3 ay sabredemiyoruz :)

Gladbach gecen hafta yenebilirdi ama macin hakki beraberlikti iki takim icin de. Vallah bu takim 4 sene de öyle bir yol katetti ki inanilir gibi degil.

Düsme hattinda iken Lucien Favre geldi takimi kümede tuttu playoff oynayarak ve ondan sonraki sezon takimi 4.yapti. Bu adam cok iyi bir egitici antrenör, gencleri cok seviyor ve bunlari iyi egitiyor. Hertha Berlinde iken de neredeyse sampiyon olmustu ama son haftalarda takim havluyu atti lider götürürken ligi.

Cok begendigim bir antrenör. Önümüzdeki sezona kombine almayi düsünüyorum Gladbach icin.

Gladbach gecen hafta yenebilirdi ama macin hakki beraberlikti iki takim icin de. Vallah bu takim 4 sene de öyle bir yol katetti ki inanilir gibi degil.

Düsme hattinda iken Lucien Favre geldi takimi kümede tuttu playoff oynayarak ve ondan sonraki sezon takimi 4.yapti. Bu adam cok iyi bir egitici antrenör, gencleri cok seviyor ve bunlari iyi egitiyor. Hertha Berlinde iken de neredeyse sampiyon olmustu ama son haftalarda takim havluyu atti lider götürürken ligi.

Cok begendigim bir antrenör. Önümüzdeki sezona kombine almayi düsünüyorum Gladbach icin.

Evet,Favre ile Takimin Kimyasi uydu.Cok iyi Oynuyorlar.Max Eberl die Unutma!

Geri
Üst Alt