Hamburg kırmızı gördü.

Hoffenheim attı. 1-0

Atamadığı ve attığı arasındaki farka bak. vay arkadaş. Müller 1-0.

Inzagi gibi Adam... Herif gol atmak için doğmuş. ..cok underrated bi oyuncu.

Bence Müller Klose nin dünya kupasindaki gol rekorunu kirar. Adam daha 25 yasinda ve simdiden 10 golü var. Agir sakatlik falan gecirmezse rahat 2 dünya kupasi görür daha.

Bence Müller Klose nin dünya kupasindaki gol rekorunu kirar. Adam daha 25 yasinda ve simdiden 10 golü var. Agir sakatlik falan gecirmezse rahat 2 dünya kupasi görür daha.

Müller Halkdan Birisi gibi oldugu icin... Model olmadigi icin veya Medya Asigi vs... Underrated gözüküyor
CR7, Neymar vs misal bi "Marka" ... bu Müller de eksik oldugu icin bu "Dünya Yildiz" havasi yoktur...ama misal yesil saha da Neymar dan daha cok katki verebilir..

Müller Halkdan Birisi gibi oldugu icin... Model olmadigi icin veya Medya Asigi vs... Underrated gözüküyor
CR7, Neymar vs misal bi "Marka" ... bu Müller de eksik oldugu icin bu "Dünya Yildiz" havasi yoktur...ama misal yesil saha da Neymar dan daha cok katki verebilir..

Aynen, bu adam cok büyük topcu. Mükemmel katki veriyor Münihe, zaten Münihi de birakacagini sanmiyorum. Lahm gibi Schweinsteiger gibi burada kariyerini bitirir.

Cimbomlu attı 0-2 :)

Alaba gün gectikce gelisiyor. Cocuk müthis frikikler atiyor son zamanlarda.

Gecen bir istatistik gördüm, gecen sezonun tümü ve bu sezon kadar daha hic sari ya da kirmizi kart görmemis. 1,5 sezondur adam kart görmemis arkadas.

Hem ofansif hem de defansif acidan neredeyse kusursuz bir bek, buna arti adam 5-6 farkli pozisyonda oynayabiliyor. Muazzam bir futbolcu, hem henüz daha 22 yasinda.

Gladbach 0:1 den maci cevirdi 3:1 önde Hoffenheim'a karsi.

Seneye sampiyonlar ligine adim adim yaklasiyoruz :)

Beyler cevap verin almancı kardeşlerim, son maça kaldım bayern-dortmund üst dedim ne olur sizce?

Gladbach - Leverkusen başlıyor. (Trtspor)

Gladbach cakacak ve 3.lügü kapacak !!! :) :)

KOYDUK MU? :) Seneye Sampiyonlar Ligindeyiz !!! :)

logo_bmg.png

Geri
Üst Alt