Ben belirli bir düsüs bekliyordum acikcasi bu sezon, ama bu kadar olacagini hayatta düsünmezdim. Ayni gece sezonki Dortmundun kopyasi olduk.

Chelsea ve Gladbach bugün alır diye bekliyordum. Chelsea beklediğim gibi handikap yaptı da Gladbach yenik. Oyuncu mu sattılar bunlar kanka. TD falan mı değişti noldu. Geçen sene ext bir performans sergilediler bu sene dip yaptılar bu maçı da yenilseler 5de 0 oluyor

Chelsea ve Gladbach bugün alır diye bekliyordum. Chelsea beklediğim gibi handikap yaptı da Gladbach yenik. Oyuncu mu sattılar bunlar kanka. TD falan mı değişti noldu. Geçen sene ext bir performans sergilediler bu sene dip yaptılar bu maçı da yenilseler 5de 0 oluyor

Teknik direktör ayni. Giden 2 oyuncu var sadece. Birisi Wolfsburg'a giden Kruse digeri ise Leverkusen'a geri dönen Kramer. Hadi Kruse gol yolunda etkiliydi ama Kramer ortalama bir ön libero. Yani öyle ahim sahim bir futbolcu degil. Ama oyuncular cok formsuz, sanki baska dünyadan gelmisler gibi oynuyorlar. Hic anlamiyorum bu hallere nasil geldigimizi.

Dortmund bu sene şampiyon olacak. Bayern özellikle 2 haftadır çekirge gibi zıplıyor.

Dortmund, yağ gibi akıyor be. Bir tane yesin ama kgv verdik. :(

Baya zevkliydi maç.Şimdi Fener maçına geçtim.

Leverkusen tdü gercekten cok kötü. Bayern ve Dortmund maclarini izledim. Bayern macinda Bayernin stopersiz olmasi nedeniyle önde basti, maci kaybetti. Dortmund macinda, sadece Kramerle basladi, sonra onu da aldi, ortasahayi iyice bosaltti.

Bayernin ve Dortmundun 2 macini izledim. Ayni sekilde Leverkuseninde. Bayern zorlaniyor. Alonso ve Thiagonun takima katkisi az. İspanya U21deyken cok begendigim bir oyuncuydu. Böyle bir oyuncunun bu kadar az katki vermesi inanilmaz. Vidal da formsuz.

D.Costa cok iyi transfer fakat Coman Bayern seviyesinde bir oyuncu degil. Robbende formsuz ve sürekli sakat. Dikine oynayan, skorer bir kanat daha almalilardi.

806135_toptease_article_desktop_com.jpg

21:00 Eurosport 2

Bremen'de oynayan Junuzovic'e baya yazık oluyor. Bu kadar yetenekli oyuncu daha iyi takımlarda oynamalı.

Neuer
Lahm - Boateng - Alaba - Bernat
Alonso
Müller - Vidal - Thiago - Costa
Götze

Dost
Draxler - Kruse - Caligiuri
Gustavo - Guilavogui
Rodriguez - Dante - Naldo - Träsch
Benaglio

Geri
Üst Alt