#bilgi

15/16 da da Yunus 3, 4 ve 5. haftada gol atmisti. 16/17 de aynisini tekrarladi bugünkü golü ile.

Was für ein scheiß gekicke legt ihr eigentlich an den Tag:(
Bukadar kötü gladbach uzun zamandır izlemedim derken gooooooooooool hehe

Gecen sezon da Ingolstadt maci böyle SIKICI gecmisti ve 0-0 bitmisti. En azindan bugün gol attik, umarim biraz acilir bizim takim da 2.golü de atariz.

Frankfurt - Hertha 2:1

Alex Meier yine atti. Adam Hertha'ya karsi hep gol atiyor.

6 dakikada maci cevirdiler.

Gecen sezon da Ingolstadt maci böyle SIKICI gecmisti ve 0-0 bitmisti. En azindan bugün gol attik, umarim biraz acilir bizim takim da 2.golü de atariz.
Sıkıcı Evet ama çok hatalı oynuyorsunuz oyun kurarken. Bukadar pas hata yaptığınız müsabaka hatırlamıyorum açıkçası son yıllardır. Neyse kazanın da kuponlar yanmasın :)

Sıkıcı Evet ama çok hatalı oynuyorsunuz oyun kurarken. Bukadar pas hata yaptığınız müsabaka hatırlamıyorum açıkçası son yıllardır. Neyse kazanın da kuponlar yanmasın :)

Iste bu yüzden bu sezon ilk 4'e giremezsek sasirmam demistim dün aksam. Cok basit hatalar yapiyor takim.

Bakalim insallah düzelir.

Bugün kazanirsa Gladbach 10 mac üst üste kendi evinde kazanmis olacak.

Enteresan bir tesadüf var, Ingolstadt ligdeki son galibiyetini Gladbach'a karsi almisti gecen sezon 29.haftada.

yunus mallı çok iyi oynuyor.keşke sneijder'ın yerine alabilsek ama zor.

Bayern Allah belanı versin. her maç handikap yap bize gelince yeneme bile. gol bile atama.

Lewandowski nin amatörlüğü tuttu.

Lanet olsun bütün kuponlarımda var kimi handikaplı kimi direk.

Böyle bir şans yok ya ...

Satılmışlar

Oynamıyorlar resmen

Bayern Allah belanı versin. her maç handikap yap bize gelince yeneme bile. gol bile atama.

Lewandowski nin amatörlüğü tuttu.

Lanet olsun bütün kuponlarımda var kimi handikaplı kimi direk.

Böyle bir şans yok ya ...

Satılmışlar

Oynamıyorlar resmen

Bir haftadir herkes konusuyor burada Leipzig den 4 yiyen Bayern den kac yer diye.

Son 3 macta Hamburg 15 gol yedi Bayern den. Bugün de en az 3 tane yerler diyordum ben.

Gladbach 2-0 yapti @Fatih Hacı :)

Dahoud süper pas atti yine, Schubert denen dangalak bu cocugu bir daha ilk 11 den keserse cok pis küfür yer benden.

Bir haftadir herkes konusuyor burada Leipzig den 4 yiyen Bayern den kac yer diye.

Son 3 macta Hamburg 15 gol yedi Bayern den. Bugün de en az 3 tane yerler diyordum ben.

Maçın 2. yarısını izliyorum.

Lewandowski tarihin en aptal forveti rolünde. harcadığı pozisyonlardan 1 ini gol yapamama ihtimali yok.

hatır şikesi midir bilmem ama birileri atmayın demiş

Maçın 2. yarısını izliyorum.

Lewandowski tarihin en aptal forveti rolünde. harcadığı pozisyonlardan 1 ini gol yapamama ihtimali yok.

hatır şikesi midir bilmem ama birileri atmayın demiş

89 da atti adamlar nihayet :D

Bayern maçına geçtim zaten. Hsv dayansın son dakikalar ama Bayern balı devreye girecek gibi sanki son saniyede yine

Evet her zamanki bal yine devreye girdi son dakikada.

ben maçı izlediğim için atmıyorlarmış sinirlendim kapadım gol oldu.

bi tane daha atsada mucize olsa. manuyu aldık bayernin handikapına kaldı 2 kupon

Geri
Üst Alt