Dortmund da 7-8 oyuncu sakat ve hepsi ilk onbir oyuncusu sayılır.

mor bu seviyenin topçusu değil henüz mağlesef 2-3 yılı daha var sabretmeli. dortmund berbat oynuyor bu arada merkezde çok net sıkıntı var götze dingilini niye geri almışlar anlamadım boş adam.

Götze oynadığı her maç oynuyor mu oynamıyor mu belli değil Dortmundda ilk parladığı dönemi de izlemedim zaten bana göre acayip sıradan 1 herif.

mor turk takımında topu alıp direk kafasına göre oynuyor 1.niciyi geçtiğinde lan acaba pasmı atsam tereddüdü yaşamıyor 2.ciyide atmaya gidiyor yani daha rahat oynuyor türk takımında herhangi bir sistem yok çünkü dortmund da ise bir çalım atınca direk tereddüde düşüyor kaptırırsam yada pası atmazsam nolur diye..

Mor yetenekli ama çok tecrübesiz

Topu alınca önce 200 kişiye çalım atıp ondan sonra orta veya pas açmaya/vermeye çalışıyor

Böylece BvBnin oyunu yavaşlatıyor

Merino ilk maçına çıkıyor galiba.

Berlin de formda adamlar var mesela Ibisevic ve Haraguchi gibi. Bence Dortmundu zorlayacak yapıya sahip Berlin, zorlanırlar ama yine de kazanırlar. Zevkli maç olur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bu sefer güldürmedin cano.

Stocker attı.

Berlin zorlar demiştim bakalım Dortmund çevirebilecek mi

Schmelzer dortmundun sabrisi. Nasıl oynuyor yıllardır bu bizden anlam çıkaramıyorum

Weiser keske Bayerne gitmeseydi 2 senesi kayboldu cocugun, Bayern belki ona fazla geldi ama iyi futbolcu. Berlin de kendine geldi yine, hem daha 22 yasinda.

Shinji reis girdi.

Aubameyang 100% kaçırdı kaleciyle karşı karşıya aşırtma vuruşu yaptı salak.

Allah belanı vermesin aubamayang. Karşı karşıya kaçırdı

Geri
Üst Alt