Kimse kusura bakmasin ama Fair Play falan hikaye, futbolda kavga dövüs olmayinca zevk yok :D

Tekrar inceleyecek olursak kırmızı ağır olmuş

[VINE]5HBBLbDYJgx[/VINE]

Sahada Agresifligi olmayan selcuk inan bile bu tarz bi pozisyondan sonra kirmizi görmüstü

page_burak-yilmazin-gol-sevincine-attigi-tweetle-fenomen-oldu_649686690.jpg

Emre´yi gördügüm her mac, bu fotorafi kullanip üzerinden duyar kasan yetersizler geliyor aklimda twitterda. Ne kadar bos , herseyi dis görünüse göre degerlendiren insanlar var. Bu ortamlardan kusmamin gelmesinin bas nedeni.

Bu Emre beni bizim Emre´ye hatirlatiyor. Burak Emre Mor´un yaninda ingiltere beyefendisi kalir.

Emre´yi gördügüm her mac, bu fotorafi kullanip üzerinden duyar kasan yetersizler geliyor aklimda twitterda. Ne kadar bos , herseyi dis görünüse göre degerlendiren insanlar var. Bu ortamlardan kusmamin gelmesinin bas nedeni.

Bu Emre beni bizim Emre´ye hatirlatiyor. Burak Emre Mor´un yaninda ingiltere beyefendisi kalir.

of evet ya bunla ilgili yapilan gerzekce yorumu bende hatirladim simdi
neymis ikisinin arasindaki farkmis
biri 18 yasinda yeni dortmunda transfer olmus cocuk
digeri para icin cinde oynayan ulkesinde her stadda isliklanmis adam
gerzoid gerzoid tespitler yaptilar sunlan ilgili
emrenin bu tavirlari cok iyi bence, ronaldo da pek tekin bi herif degildi o yasta

twitmiş sadece ama o dönem spor basını bu tip manşetlerle baya nemalanmıştı

Burak Yılmaz'ın gol sevincine attığı tweetle fenomen oldu - Yaşam - T24

bundan da kendine vazife cikardi
helal olsun

burak-mor olayını anlamadım ben.ne anlatıyorsunuz?

İyi oldu kırmızı alması, Bruma vs Emre konusunda dediğim gibi belki böyle bişey faydalı sonuçlanabilir ve gereksiz agresifliğini biraz olsun üstünden atar.

Pozisyonu görmedim ama Selçuk, Keita örneklerinden anlaşılıyor ne olduğu. Ağır olmuş.

Raffael'in olmadigi zaman zorlaniyor Gladbach, bugün de yok umarim bir türlü kazaniriz yine de zaten rakip Hamburg.

10.dakika Robben

Frankfurt 0-1 Bayern

Caglar yüzünden Freiburg gol yedi.

Hoffenheim 1-0 Freiburg

Hofenheim 1-0 öne geçti. Asisti freiburgda ki Türk oyuncu yaptı.

Geri
Üst Alt