Leipzige cakmak zevkli oluyor devam böyle

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

HSV yine düşmeyecek.

Böyle oynarsa Bayern CL de elenir.

Rizikci'nin takimi yine öne gecti Dortmund'a karsi.

Dortmunda bu sene taraf bahsi oynanmaz bide deplasmanda oynuyorsa kg var yazıp geçmek lazım

Hamit Dortmund'u yeniyo lan ahahahahhaahh

Bugün 4-2-2-2 dizilisini kullaniyorlar Bundesliga'da.

Bizim Gladbach, Leipzig, Leverkusen böyle oynuyor bugün.

Bugün 4-2-2-2 dizilisini kullaniyorlar Bundesliga'da.

Bizim Gladbach, Leipzig, Leverkusen böyle oynuyor bugün.

Bayern de öyle oynadı son bölüme kadar, 80'de Rafinha-Lahm değişikliğinde kapattım, Costa'yla Robben girmiş şimdi son dakikalarda.

8 ayda Pep'in takımını bu hale getirmek büyük başarı, kenarda Uli Hoeness'i gösteriyordu o da aynı fikirdeydi sanki.

Bayern de öyle oynadı son bölüme kadar, 80'de Rafinha-Lahm değişikliğinde kapattım, Costa'yla Robben girmiş şimdi son dakikalarda.

8 ayda Pep'in takımını bu hale getirmek büyük başarı, kenarda Uli Hoeness'i gösteriyordu o da aynı fikirdeydi sanki.

Ancelotti ile de sampiyon olacaklardir muhtemelen ama Pep ile oldugu gibi ezici futbol oynamiyorlar artik. Yani ben rakip olsam Bayern den mesela gecen sezon korktugum kadar korkmazdim.

Bayern son dakikalarda iki gol atti.

Tuchel cok rezil sezon geciriyor.

Hamburg deplasmanda Leipzig'i 3-0 yendi cok ilginc gercekten.

Bayern ise yine Almanlarin tabiri ile "Bayerndusel" yani "Bayern sansi" ile maci aldilar son dakikada.

Haftanin sürprizi Hamburg ve Darmstadt dan geldi.

Iki takim da agir favori olan rakiplerini yendiler, iki takim icinde kimsenin hesap etmedigi bir 3 puan oldu ligde kalma adina altin degerinde puanlar buanlar.

Hamit tuzlaya karşı ayakta duramadı dortmunda karşı nasıl oynuyor hemde 90 dk performansını merak ettim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yunus'un ayrilisi Mainz'i cok pis etkiledi, adamlar kaleye dahi gidemiyor neredeyse.

Evinde Bremen'e karsi 0:2 geride.

Geri
Üst Alt