Oliç gitti gideli takim takimliktan çıktı

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Münih vs Hamburg (temsili)

raw

Dortmund 2-0 Leverkusen 26.dakika Aubameyang

Roger Schmidt 1-2 haftaya kovulur

Darmstadt bayagi etkili oynuyor Bremen'e karsi. Aslinda simdiye kadar 2-3 gol atmalari gerekti.

Ilk defa bu kadar etkili gördüm bu dandik takimi.

Mainz da Levin Öztunali var, Almanya da efsane olan Uwe Seeler'in torunu.

O cocuk manyak top oynuyor bu sezon, bugün de yine asistini yapti. Yakinda Alman milli takimina cagirir Löw bunu, böyle devam ederse de sezon sonu daha iyi bir takima transfer olur.

hamit altıntop takımı toplarladı diyebilir miyiz

Itoglu it oraya gitti top oynayacagi tuttu, bizde 3 senedir yatiyordu.

Evet bayagi etkisi var sahada, hatta takim lider rolüne büründü de diyebiliriz, ama Darmstadt cok dandik bir takim. Bu saatten sonra da ligde kalmayi beceremezler bence.

Itoglu it oraya gitti top oynayacagi tuttu, bizde 3 senedir yatiyordu.

Evet bayagi etkisi var sahada, hatta takim lider rolüne büründü de diyebiliriz, ama Darmstadt cok dandik bir takim. Bu saatten sonra da ligde kalmayi beceremezler bence.

geçen bir yorumcu selçuk inanla vidali bile yanyana oynatsan o bile kötü gözükür falan diyordu

hamit hıyarı ve emrenin performansları bunu doğrular nitelikte galiba :D

gerçi hamiti biz sahada pek göremedik ya neyse

Mainz da Levin Öztunali var, Almanya da efsane olan Uwe Seeler'in torunu.

O cocuk manyak top oynuyor bu sezon, bugün de yine asistini yapti. Yakinda Alman milli takimina cagirir Löw bunu, böyle devam ederse de sezon sonu daha iyi bir takima transfer olur.
Aynen napip edip milli takima kazandirmak lazim ama zor olacak

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Hoffenheim - Ingolstadt 1:2 - 60.dakika Süle k.k.

Hoffenheim - Ingolstadt 2:2 - 62.dakika Szalai

Aynen napip edip milli takima kazandirmak lazim ama zor olacak

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Böylelerini bize birakmazlar aga, bize cürükler gelir ancak ya da Hakan Calhanoglu gibi Nuri Hamit gibi kendini Türkiye'ye cok daha yakin gören adamlar gelir.

Mesut gibiler, Emre Can gibiler Almanya'yi secer. Ben olsam ben de secerdim her turnuvaya katiliyorsun dünyanin en güclü milli takimlarindan birinde oynuyorsun kupalar pesinde kosuyorsun vs.

Bu Levin'in de sanirim babasi türk sadece.

Geri
Üst Alt