- 27 Ocak 2010
- 139.593
- 105.959
- 5.648
Berlin mallığına yansın Castro 2'yi kaçırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ligin hali ne böyle yaw?TFF 1.Lig'de bile böyle çekişme yok.
![]()
Cok ilginc gercekten.
Bir kac hafta önce Gladbach Avrupa Ligine katilim hakki kazanamaz diyordum ama öyle sonuclar oldu ki, takim simdi AL den 5 puan uzak sadece.
Alman futboluna ilgili olman beni uzuyorKupayı Bayern veya Dortmund'un alacağını düşünürsek 7. ile arasında 4 puan var,ama çok rakip var işi zor.
Alman futboluna ilgili olman beni uzuyor
Hemen pm kutuma bakayim kenkDün attığım özel mesajı okumadın herhalde.
Kupayı Bayern veya Dortmund'un alacağını düşünürsek 7. ile arasında 4 puan var,ama çok rakip var işi zor.
Ugur'un resmindeki bölümde olan takimlar cok istikrarsiz, kimin 2 hafta kimi gececegi belli degil. Hamburg 27 puan ile playoff hattinda, ama bir bakmissin 3 mac kazansalar Avrupa icin cabalayacaklar.
İşte ondan Gladbach'ın işi zor zaten.Puan farkı az ama sürekli kazanması lazım,bir sürü rakibi var.Bundesliga da bir tuhaf lig.Şampiyonluk yarışından ziyade Avrupa Ligi yarışı kümede kalma yarışı heyecan verici.Her sene şampiyon belli.![]()

Vallah sampiyonluk yarisinin heyecani kalmadi zaten son senelerde haklisin, Bayernli taraftarlar disinda kalan diger takimlarin taraftarlari artik sadece CL ve AL'ye gidebilme umudu ile ligi izliyor.
Adamlar iyice ambargo koydu lige, bu gidisle de büyüyecek bu ambargo. Güle oynaya sampiyon oluyorlar Italya da Juventus, Yunanistan da Olympiakos gibi (tabi Olympiakos ile dünyalar kadar seviye farki var, misal olarak söyledim).
Ben hala Gladbach'in bu sezon AL'ye katilim hakki elde edecegine pek inanmiyorum. Bakalim Schalke maci nasil etkileyecek takimi. O yenilgiyi nasil kaldiracaklar.
Tabi bu isi kolaylastirmayan birsey var o da bugün Bayern ile oynamalari![]()
Öncelikle Gladbach'ın amacı işi şansa bırakmayıp yarı finalde Frankfurt'u elemek olmalı.Kupada finale çıkarsa da düşük ihtimal ama zorlamalı kupayı,tek maç olduğu için alır mı alır belli olmaz.Kupa finalinde de kaybederse Avrupa Ligi'ne son bilet olan 7. liği almaya uğraşmalı.Frankfurt şu anda 7. ve 4 puan fark var.İşi zor,bugün Bayern 2-3 hafta sonra Frankfurt deplasmanına gidecek falan.Ama imkansız değil.
Frankfurt iyice cöküste, artik bu trend de devam eder bence. Cünkü kaliteli takimlari daha dogrusu kaliteli futbolculari yok. Simdiye kadar "takim" olarak iyi birseyler yaptiklari icin bu kadar puan topladilar ama o havayi da kaybettiler artik gibi.
Hoffenheim ve Berlin bence 4. ve 5.sirayi birakmaz bundan sonra. 6.sira icin savasacak takimlar da simdilik Köln, Gladbach, Leverkusen ve Schalke bence. Frankfurt ve Freiburg sezon sonuna kadar orayi takip edecek gücte degiller bence.
1.Bayern
2.Leipzig/Dortmund
3.Leipzig/Dortmund
4.Hoffenheim/Berlin
5.Hoffenheim/Berlin
6. ?
Böyle olur muhtemelen. 6.sira önemli ve dedigin gibi Bayern kupayi alirsa 7.sira da öneme giriyor. Bence Gladbach finale cikar kupada, Frankfurt'u eleriz diye düsünüyorum.