82' Hoffenheim 4-3 Gladbach

glad bachin yeni logosu:
03No-Yumusak-Legen.jpg

Bayern Münih uzun süre 10 kişi oynayan Leverkusen ile 0-0 berabere kaldı.

Tayfun hocam 10 kişiyle bayernden puanını aldı.

Yenilen gollerden sadece defans hattı sorumlu değildir elbette ama Çağlar'ın ilk 11'de başladığı maçta 4 yemeleri iyi olmadı. Her ne kadar rakip lig ikincisi olsa da. Umarım gollerde bireysel hatası yoktur.

L'kusen ilk yarı son 15 dk'ya kadar iyi götürüyordu maçı, devre sonuna doğru Bayern etkili pozisyonlar yakalasa da değerlendiremedi. Tayfun'un takımı 10 kişi kaldıktan sonra cesurca oynadı, yarısahaya gömülmediler, topu olabildiğince yarısahadan uzakta tutmaya çalıştılar ve bunun ödülünü aldılar. Lahm son dakikalarda altı pas içinde net pozisyondan yararlanamadı.
Bayern bu yıl ŞL'yi alır diyordum ama Lewa dönmezse Madrid maçında işleri zor.

Yenilen gollerden sadece defans hattı sorumlu değildir elbette ama Çağlar'ın ilk 11'de başladığı maçta 4 yemeleri iyi olmadı. Her ne kadar rakip lig ikincisi olsa da. Umarım gollerde bireysel hatası yoktur.

İlk golde rakibe rahat kafa vuruşu şansı verdi, ikinci golde de hatası var. Çok hata yapsa da Freiburg iyi süre veriyor.

Çağlar Freiburgu kaç defa yaktı bu sezon. Öyle böyle değil yaptığı hatalar direkt gole etki etti. Türkiye de olsa bir daha forma yüzü göremezdi.

Freiburg hocası Çağları çok seviyor ve yeteneğine inanıyor. Bu yüzden de hata yapsa bile oynatıyor, ki doğrusu da bu oyuncu hata yapa yapa öğrenir. Lig başındaki Çağlar ile şimdiki Çağlar arasında çok büyük fark var.

Şimdiki Çağlar özgüven olarak çok ileride, hatta mesela bugünkü maçta ilk gole kadar çok iyi oynuyordu. Geçen hafta da haftanın onbirine seçilmişti mesela. Freiburg gibi bir takıma gitmesi gelişimi açısından muazzam bir tercihdim, iyi ki gitmiş yoksa üç büyüklerden birine gidip "sürünecekti" muhtemelen.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

3' Bayern 0-1 Mainz

Bayern 1-2 Mainz

41' penalti Brosinski

Ben 1-1 diyorum ama Dortmund alacak gibi geliyor. Monaco macinin acisini bizden cikarmazlar insallah.
Ben de o yuzden Dortmund yenilmez diyorum cunku Dortmund 53 puan da ve 3. olup direk CL biletini Hoffenheim a kaptirmak istemez.
Mönchengladbach icin de onemli cunku siz kazanirsaniz 42 puana cikip AL bileti icin savasinizi surdurursunuz.

Geri
Üst Alt