Bundesliga'da Hamit Altıntop Sürprizi!

Emre Arslan

Cezalı
hamit_2.jpg

Darmstadt'ın Borussia Dortmund'u yendiği maçta 90 dakika oynayan Hamit Altıntop, haftanın futbolcusu adayı gösterildi.

Devre arasında Galatasaraay ile olan sözleşmesini feshedip Bundesliga'da Darmstadt yolunu tutan Hamit Altıntop, ayağının tozuyla takımdaki etkisini göstermeye başladı.

Öyle ki takımının Borussia Dortmund'u sürrpriz bir şekilde devirdiği maçta 90 dakika forma giyen tecrübeli oyuncu, bu maçta gösterdiği performansla "Bundesliga'da Haftanın Oyuncusu" adayı gösterildi.

Bundesliga'nın resmi Twitter hesabından süren ankette Nicolai Müller, Chicharito ve Leon Goretzka ile yarışan Hamit, şu ana kadar yüzde 45 oyla zirvede yer alıyor.

hamitaltintop.JPG

Hamit'i izlemesek inanacaz adam yüremiyordu sahada, nasıl aday olmuş

Bizden ayrılınca ilahi bir güç gelmiş herhal

umarım selçuk semih sabri ve hakan baltaya örnek olur

Demek biz de bilerek oynamıyordu, yatarak para kazanmayı sevdi.

Öyle ligi sevmezler.

ve Türkiye'den gidince oynamaya başlayan bir oyuncu daha ben şaşırmadım

Hamit konusuna da yazmistim ama burada da söyleyeyim:

Malesef dogru. Gercekten man of the week secildi.

Dortmund'a karsi bayagi iyi oynadi, bir ara stad "Altintop,Altintop" diye inliyordu Dortmund'un kontrataklarini kestigi icin. Darmstadt'in attigi iki golde de golden önce topu kapan ve atagi baslatan isimdi.

Adama sormazlar mi bizde niye böyle degildin it oglu it. Kupa macinda ayakta duracak hali yoktu.

Hamit konusuna da yazmistim ama burada da söyleyeyim:

Malesef dogru. Gercekten man of the week secildi.

Dortmund'a karsi bayagi iyi oynadi, bir ara stad "Altintop,Altintop" diye inliyordu Dortmund'un kontrataklarini kestigi icin. Darmstadt'in attigi iki golde de golden önce topu kapan ve atagi baslatan isimdi.

Adama sormazlar mi bizde niye böyle degildin it oglu it. Kupa macinda ayakta duracak hali yoktu.
birde türkiyede neden oynamıyordu konusunu sorgulasak. Türkiyede on dönüm bostan yan gel yat Osman kafasında yönetildiği için kulüpler adamlar rahat hadi yiyorsa Bundesliga takımında çalışma ayakta durama

Bu adamın videosu varmı oynadığı maçla nasıl oluyorda bunu seçiyolar demekki almanyada futbol bitmiş

Maci izledim

Dortmund'un orta sahada weigll ve guerrero (sol bek) oynuyordu onlara karsi üstünlük kurdu

Bizde mi var bir cenabetlik anlamadım ki ? Bizden giden çoşuyor...Bakınız Emre Çolak.

:)))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt