Bundesliga'dan Derrick Köhn'e İlgi Var

10+ teklif varsa yollarız. Hücumda etkili bir silah ama savunmadaki zaafları çok bariz ortaya çıktı şampiyonlar liginde perişan olma ihtimali baya yüksek

Devre arası geldi adam bir görelim ya. Bu kadar acil eksik (sağ bek, 8 numara, 10numara ve yedek forvet) varken elimizde olanı vermeye çalışmayalım. Seneye çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Gidebilir.
20 yaşında olsa kalsın derdik de. Emin değilim. Kalabilir de.

Son düzenleme:
Ya bir kamp görsün Sacha da böyleydi ilk geldiğinde. Herif geldi gelir gelmez ateşin içine düştü. 1 sene daha şans verilmeli bence

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Daha genc olsa bir sezon daha kalsin derdim ama 25 olmus zarar etmeden satabiliyorsak gönderip yerine fransa ikinci ligden oyuncu bakalim.

Anlamadim fransa baglarimiz güclü denir neden ikinci.ligi kusatip durmadan ordan oyuncu almiyoruz?

Hucumcu bekleri herkes sever ama bek dediğinde savunma da olur. Köhnün savunma tarafı zayıf. Şampiyonlar liginde başımıza çok iş açar. Talibi varsa gönderilmeli. Takım da direk oynayacak Sağ ve Sol bek alınmalı ve mümkünse bunları yedeklemek için Leo Dubois takımda olmalı.

Fakir Davies'i iste. Biraz daha tempo kazanmali yanliz daha süratli olmali. Mesela Davies de defansif anlamda büyük bir zero ama temposuyla cogu seyi egalize ediyor.

Üstünde durmakta fayda olabilir yinede bence.

abicim lütfen bir zahmet bekleri gidin fransadan tarayın, son yıllarda kaç tane bek çıktı ve hala acayip potansiyel var

ya beyler hekesi Tek tek bireysel olarak düşünmeyin performansta - ortasahamız yayla gibi geçildi tüm sezon "arkası boş" yorumu yeterli değil.

sabır - sabır... gelip 3 günde ilk 11 e atıldı adam . ne kamp ne bir şey gördü.

sabır.

yorumları görünce iyiki Assignon gelmemiş diyorum.

haber balon büyük ihtimal. gerçek olsa bile 3,5-4 milyondan fazla veren çıkmaz yorumlarda 9-10 milyon eurolar yazılmış ama kendimizi kandırmayalım.

Yerine iyi biri gelirse gidebilir. Ama ucuk bonservis beklenmemeli. 5 den fazla veren olmaz bence. Birde gelen oyuncunun maasi'da normal seviyede olmali. Herkese 2,85 falan verilmemeli

beğenenler nasıl beğeniyor

eğer rakip takım senin zaafın olarak solbekin arkası taktiğini belirliyorsa bir sorun var demektir

defansının gelişmesi bence bu saatden sonra imkansız 26 ya gelecek gençde değil

eğer dendiği gibi 7-8 milyon veriyorlarsa hemen yollamak lazım

yoksa kalsın solbek yedeği olarak takımda kalsın ozaman
Sol açıktan başla sol içe gel, sol stoperine kadar.. hücum noktasında eğer senin planın beki sol açık gibi oynatmaksa hussain Bolt olsa sıkıntı olmaz mı dönüşlerde? Ki ben bu adamın geri donmedigini hiç görmedim kaptirilan toplarda

Gitsin diyenlerin %80inin ilk seneside Barış Alper ve Kerem’e de sövdüğüne ve gitsin dediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
26 yaşında herif ya. Diğer ikisiyle bir tutamayız. İyi kar ederek satılabilecekse 1 dakika beklememek gerekir

GSC herifi gömüyorsa bir sene daha kalsın. GSC nin gitsin dediği adam bir sene sonra 30 milyona transfer yaparsa şaşırmam. Uzun lafın kısası 10 milyon üzeri teklife gitmelidir.

Geri
Üst Alt