Bunları Yapan Psikoloji!

Doğukan Dündar

Büyük Kaptan
984062_660665293982744_5455625046825328893_n.jpg

Nasıl bi psikolojidir merak ediyorum

bunları yapanı bulup g.tüne sokacan onları teker teker. Ülke ülke değil ki embesil yuvası.

tc'de yaşamadığıma binlerce kez şükr ediyorum..

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

Şerefsizlikten başka bir şey değil. Ulan çoluk çocukla da uğraşmaya başladı itoğlu itler.

Allah belalarını versin.

Yapan çocuklar'sa ise bunu onların vekilerine Allah belasını versin çocuklarını eğitemedikden dolayı.

Ereksiyon problem'i yasayip coluk cocuk sahibi olamayacak bir insan killigindaki hayvanin piskolojisi olabilir ayni zamanda cocuk'ken bir kac maganda tarafindan hunharca tecavuz'e ugramis ve mahalledeki cocuklar tarafindan top diye dalga gecilen bir dallamanin da piskolojisi'ni yansitiyor olabilir...Bu ornekler daha da cogaltilabilinir.

Benim icin ise yagli bir kazik alinip ustune oturtulmak sarti ile kollarina agirliklar verilmek uzere karsinda cips yada cekirdek citlenerek seyir edilecek bilmem neyin doludur...

Haberin icerigi yok? Nolmus, nerdedir?

1.Haber başlığı psikoloji bilimdalını hedef gösterir gibi olmuş

2.Bu olay muhtemelen Türkiye'de değildir , zira bizde parktan çocuk kaçırıp tecavüz daha yaygın bir metod.

1.Haber başlığı psikoloji bilimdalını hedef gösterir gibi olmuş

2.Bu olay muhtemelen Türkiye'de değildir , zira bizde parktan çocuk kaçırıp tecavüz daha yaygın bir metod.

manyak heryerde manyak

2011 yılında norveçte adamın teki gençlik kampında çoğu çoçuk 69 kişiyi katletti

sağlam bi kapak olmuş. :encouragement:

habere bakıp olayın geçtiği ülkedekilere ön yargıyla yaklaşmanın anlamı yok caniliğin şerefsizliğin pisikopatlığın ülkesi ırkı yoktur. daha bi kaç ay evvel istanbulda ankarada kedilerin köpeklerin mamalarına çivi raptiye saplıyorlardı.

şerefsiz her yerde şerefsizdir.

Ben resimlere bakarak, çocuğa ne yapıldığını tam olarak anlayamadım.

Ben resimlere bakarak, çocuğa ne yapıldığını tam olarak anlayamadım.

Bilinen bir şey aslında oyun alanlarına kesici aletler koyuyolar. Std altı aqua parklarda(küçük şehirlerde fln) şerefsiz sürüleri kaydırağın en uç kısmına jilet koyarlardı kayan kesilsin diye. Böyle adamları sabun yapıcaksın.

Geri
Üst Alt