bünyamin gezer

Aziz'i emmekten dili dudağı aşınmıştı, şimdi televizyonlarda ali koç'la devam ediyor. Görev adamı.

Bu adamın trtde futbol yorumluyor olması kanıma dokunuyor. Bu kadar taraflı, eyyamcı, subjektif yorumlar devlet kanalında yapılıyor. Emre malok iddiaları da ayrıca mide bulandırıcı. Zamanında giresunsporun yaptığı açıklamaları yeni gördüm, çok büyük pislikler dönüyor

Malok'u yetiştiren bu herif olduğu için Adamı süper lig hakemi yapmaya çalışıyor. Süper ligde her hakemin arkasında mutlaka eski hakemlerden biri var. Süper lige yabancı hakem getirilip yerli hakemler lağv edilmeli

CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Erman zaten ara ara diyor. Bu hakemleri kimlerin seçtiğine kimlerin bunları hakem yaptığına falan iyi bakın araştırın diye, bu eski kaşarlara el çektirmediğiniz sürece hiçbir şey düzelmez diye

dün tutturmuş onyekurunun penaltı pozisyonunda topa müdahale var

ben mi körüm acaba kaç acidan baktım onyekurunun first touchi dışında topa dokunan yok

nerde topa müdahale var o pozisyonda
100 Kere izledim topa dokunmasinin ihtimali yok.

2 gun once once asporda trabzonlu topcu ismini unuttum o da demisti. o kopek keremin pozisyona penalti demisti. Boylelerine tekme tokat dalasim var.

Simdi gordum. Sinan gumusun pozisyona penalti demis Kocun kucu kucusu. Ah ulan senin ne mal oldugun bellide neyse

Bu adamın iqsu aktif hakemken kaçtı da şimdi bu iq ile yorum yapıyor. Tam bir mal. Aynı Serdar datlı gibi.

Hakemlik için ıq lazım , malesef sahanın içinde yönetince en doğru sen yorumlamıyorsun pozisyonları.Bu pozisyonları yorumlayabilmek için ıq lazım , gördüğünü anlayabilmek için.Bu bünyamin malı nwakaeme-omar pozisyonunda zamanında demiştiki “bırak gideyim” diyor , kart olmaz demişti.Bu malın nasıl bir mal olduğunu anlamak için o programı izlemek yeter

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu lağım ağzlının hakemliği de çöptü, oturmasını konuşmasını bilmeyen adam tv de yorumcu yapılmış. TRT de kalite yerlerde. Nerden nereye.

Geri
Üst Alt