GSC Portal Burak Derbide Sahada!

Forvette ilk tercihi Burak zaten, normal iyileştiyse oynar.

Sağ tarafta iki kağnıyla Caner'i savunmak zor olur.

Bu arada bu hesabınız 2. hesabınız mi? Forum sistemi değiştikten sonra giriş yapamadiysaniz 1. hesabınıza girisinizi sağlayabiliriz.

N5

Evet Caner biraz zorlayabilir o kanadi.

Aynen, ilk accountimla giremiyorum, degisiklikten beri. Kim yaptiysa cok yanlis bir hamle olmus. Benim gibi ugrasim giremeyen bircok insan vardir eminim. Sifre istedim gelmedi, eski sifre de calismadi, oyle kaldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaybetmeye 1 adım daha yaklaştık demektir bu.

Ya Burak dünyanın en iyi forveti değil kabul ediyorum ama oynamazsa yerine Umut Bulut veya veteran modundaki, yalnızca 15-20 dakikalık kondisyonu olan Pandev oynayacak. Hal böyle iken Burak'ın iyileşip maça yetişmemesini istemek nedir?

Ya Burak dünyanın en iyi forveti değil kabul ediyorum ama oynamazsa yerine Umut Bulut veya veteran modundaki, yalnızca 15-20 dakikalık kondisyonu olan Pandev oynayacak. Hal böyle iken Burak'ın iyileşip maça yetişmemesini istemek nedir?

Kusura bakma ama Pandev'i sende cogu türk taraftar gibi bilmiyorsun bu sözlerine göre. Pandev'in her zaman ki hali ve stili bu zaten. Hic bir zaman kosan, kovalayan veya savasan bir stile sahip olmadi olmazda. Buna ragmen cok faydali olabilir, ama biz kullanamiyoruz.

Modern futbolda Pandev gibi top tutan forvetler lazim. Burak ne ise yariyor ki? Kosuyor kosuyor ne elde ediyoruz? her topu rakibe veriyor ve rakip takimin topa sahip olmasina izin veriyor. Tüm hücum organizasyonun icine eden tek isim Burak Yilmaz'dir.

Son düzenleme:
2 golü var izleyin ve görün , sonra kral kral diye tekrar başlarsınız yalamaya :D

2 golü var izleyin ve görün , sonra kral kral diye tekrar başlarsınız yalamaya :D

derbilerde gs formasi altinda golü var mi ki yarin 2 tane atacakmis
her hafta ayni geyik 2 tane atinca kral dersiniz yine yeaaaahhhh xD
bok gibi oynayip milleti kanser ettikten sonra golü atsa ne olur atmasa ne olur olan takima oluyor ama sizin gibi fanboylar burak aglamasin derdinde
bu kafayla daha uzun yillar bir cacik olmaz bizden

derbilerde gs formasi altinda golü var mi ki yarin 2 tane atacakmis
her hafta ayni geyik 2 tane atinca kral dersiniz yine yeaaaahhhh xD
bok gibi oynayip milleti kanser ettikten sonra golü atsa ne olur atmasa ne olur olan takima oluyor ama sizin gibi fanboylar burak aglamasin derdinde
bu kafayla daha uzun yillar bir cacik olmaz bizden

Ben şahsım adıma fanboy değilim , Galatasaray dan başka hiçbir futbolcu,başkan,teknik adam beni ilgilendirmez.

Armaya olan sevda vardır , 90 lı yıllarda babanın omzunda gidersin samiyene , sahada ki futbolcuların kim olduğu önemli değildir.

Önemli olan o sarı kırmızı parçalının üstündeki terdir.

Bilmiyorum da biz böyle sevdik Galatasaray'ı. Bize sevda bu dediler sevdik. Evet beceriksiz de olsa kazma da olsa Burak Yılmaz'ı takımdan gidene kadar destekleyeceğim.

Malesef bir Balotelli'miz , Pastoremiz veya İbra mız yok ama , ben o parçalıyı terleten, o parçalıyı maç sonu sırık sıklam bırakan adamla forumda makara yapıp eğlenmem.

Bu söylediklerim sadece Burak içindir. Keza Selçuk formayı yere attığı gün benim gözümde bitmiştir.

Fakat en iyi yerli forvete benim sahip çıkmam doğru olandır.Sizin ne söylediğiniz pekte umrumda değil. Ben orda bir kinaye yaptım ve bütün sazanlar postun başına toplanmış bakıyorum :)

Top önüne düşer boş kaleye yuvarlarsa bilemem.
Ama :crushed:

Geri
Üst Alt