Burak: 'Drogba ve Sneijder bana ayıp etti!'

Kaynak yoksa KILIT lutfen..

Sen aynısını bi daha yap bakalım Sneijder ya da Drogba'ya gerek kalmadan ortalama kaç dakika küfür yiyorsun.

Adama bak ulan Almeida o golü atsa ne bok yiyecektin acaba.Bu kadar laubalilik,egoistlik,bencillik olmaz.Sezon sonu inşallah defolup gidersin

ulan tüpçü hep bu yaşadıklarımınızın sebebi sensin. yabancı sınırı olmasa ne işi var Galatasarayda böyle futbolcu fakirlerinin

Allah'ım hajrovic kuluna ilk 11 nasip et.bu kulundan kurtar bizi.

Haberin yalan oldugunu düşünüyorum

Tüpçünün gazeteleri Milliyet ve Vatan günlük sabah saldırılarına erken başlamış :D

Melo'nun hareketi, Burak'ın tepkisi, Galatasaray'da kriz, Ünal Aysal Dany oynamasın diye madde koydurmak istemiiş cart curt klasik bir ton ıvır zıvır

gerçek olduğunu sanmıyorum ama dediyse saçmalamış. iyi bile dayanıyorlar sana bu takımda burak. hiç boşuna sağa sola sallama.

Kafasini patlatsalar yeridir.. Hadi azicik vurulacak bir yer olsa yine anlayisli olalim diyeceğim bencil herif oradan anrenmanda bile vurulmaz.. Su bireysel hirslar yüzünden sikinti cekiyoruz. Macin başlarında telles güzel getirdi selcuka verse bombostu kaleye vurdu hirsla 2. Yari burakin pozisyonda sno bomboş ama tellesinki bir nebze hosgorulur de burakinki tam sopalik

Geri
Üst Alt