Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.174
- 6.589
- 1.243
Bahsettigi degisimi keske biraz daha acsaydi. Hepimiz bir degisim istiyoruz. Simdiki yonetim de degisimle geliyordu ama icraatte oncekilerden degisik bir sey yapmadilar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ufak çapta da olsa bi fikir verebilir bu seri
Ben yayınlandığında izlemistim hicbir sey soylemiyor hayalimizdeki galatasarayla ilgili. En basitinden ben aday olsam cikarim derim ki benficayi ornek almak istiyorum alt yapisindan yonetim anlayisina kadar.
sinan enginin yancısı dinçer in adının haldun üstünelle aynı cümlede geçmesi adama hakaret.dinçer reis ve haldun reisi alsın yanına
sinan enginin yancısı dinçer in adının haldun üstünelle aynı cümlede geçmesi adama hakaret.
olabilir de. sinan enginin kankası olan biri vizyon olarak ne katabilir yönetimeadam saglam gsli yalnız
Nef in sahibi gercek gsliErden Timur'un(Nef'in sahibi) da kendisinin listesinde olacağı söyleniyordu Mete İkiz, Ebru Köksal falanda listesinde olabilir tahminim.
olabilir de. sinan enginin kankası olan biri vizyon olarak ne katabilir yönetime