Burak Elmas: "Fatih Terim'i görevden aldığım için bana teşekkür ettiler"

Burak Elmas: "Niye Torrent'i getirdim. Anlatayım. Ligden kopmuştuk. Ben yeni sezonu düşündüm. Dünyada en büyük birkaç ligde başarılı olmuş birkaç teknik direktör sistemi var. Biri Klopp. Biri Guardiola.

Ben şahsen Guardiola ile görüştüm. Bana 'Torrent'in futbol bilgisi çok iyi. Oyuncu gelişimi konusunda çok iyi. Eğer teknik direktör olmak istemese hala baş yardımcım olurdu' dedi. Torrent bana sunum yaptı. Barcelona'dan çok başarılı yardımcılar getirdi. Çok başarılı bir ekip vardı.

Kişilere, yönetimlere, başkanlara bağımlı olmayan profesyonel departmanların kurulması. Planımız buydu. Ancak sabır yoktu. Fatih hoca sonrasının getirdiği baskı. Takımın da o dönem özgüveni yoktu."

Yaptığı hamle ile uçuruma giden Galatasaray i şarampole yönlendirdi. Ben o dönem Burak elmasın cidden faydalı olduğunu düşünüyorum

Fatih hoca’yi sevmeme ragmen 2 yil üst üstte basarisiz olmus hoca’yi secim vaadi olarak kullandi burak elmas

Sirf bu yüzden o dönem asla secilmemeli dedim

Faruk süren’in damadi oldugu icin futbol subesinde yöneticilik yapmis,herhangi bir yetkisi olmayan bir yöneticiydi

Gittik böyle bir cv’yi baskan yaptik

Ali koc denen spor teröristine kankalik disinda hic birsey yapmadi

Neyse eğrisi doğrusuna geldi Fatih hocam yaştan ötürü bu işi kaldıramıyordu bu da çapı düşük bir arkadaştı birbirlerini yediler imha ettiler ve bugün ki winner GS'nin önü açıldı Dursun-Erden başkanlar ve Okan Buruk ile.

Nasıl bir balon olduğunu bildiğimiz için üstad Eşref başkanı desteklemiştik. Alnımız ak başımız dik! Elhamdülillah...

Torrentin maasinin allah bilir ne kadari kimlere gitti

Kes lan, hayırsız uğursuz herif, utanmadan konuşuyor hâlen.

Tarihin Galatasaray yüz karalarından birisin.

Geri
Üst Alt