Burak Elmas: "Fatih Terim'i görevden aldığım için bana teşekkür ettiler"

Bu adamın beceriksiz olduğunu düşünüyorum ama koltuk hırsı olan bir hain miydi derseniz durup düşünürüm. Sonra evet derim.

Sonuçta Fatih Hoca'ya verdiği sözü tutmamış, onu seçim malzemesi yapmasına rağmen de hala siyasi gücüne rağmen onu gönderdim deme gafletinde bulunmuş bir arkadaş.

Bir konuda haklı. Terim korkunç kötü gidiyordu. Terim'in üzerinde birikecek potansiyel tepkileri Torrent'e yönlendirmiş oldu.
duygusal bakan bunu anlamıyor maalesef. Kişilerden isimlerden bağımsız olarak gidişat kötüydü - sonunda paylayacağı belliydi.

ama bunu anlatmak , insanların anlamasını sağlamak çok ama çok zor.

asıl merakım niye X kanalda böyle bir söyleşi yaşanmış - ne alaka durduk yere. Ananas "Kanka biraz karıştırsana ortalığı" mı dedi mesela ...

bu adamı Terim ve Torent süreciyle değil

direkt Assunciao trasnferiyle anıyorum.

cidden hem fatih terim'in ismini seçilmek için kullandı hem de teşekkür edilmiş gönderdiği için. buna da fazla atıp tutamıyorum yarın bir gün yine başkan seçerler.

İhraç edilmeli, Galatasaray’ı salıncağa bindirme operasyonuymuş anladık

valla şöyle bakıyorum Burak Elmasa

Futbol açısndan bakarsak rezalet... uyum / huzur asla olmadı takımda
Trasnfer açısından genç denemesi eyvallah laf yok ama ihtiyaçlar karşılanmadı
Yönetim açısından ama Erden Timur'u Gs yönetim ilişkilerinin başlaması - NEF olayları falan o dönemde oldu. belki de tek artısı buydu Belmas döneminin.

Bugün Florya deniyorsa başlangıcı Belmas döneminde Erden Tİmur ile başladı.

sadece futbol üzerinden başkan yorumlamamak lazım. Öyle olsa Dursun Özbek hakkında 1 tane negatif yorum olmazdı taraftar içinde.

En büyük hatası Ali koçun kucağında gezmesi gerisi düzeltilebilirdi. Koçun kucağında olmasaydı bir şeyler düzelebilirdi. Terimi göndermek hata olabilir ancak yerine Torrent gelmesi tamamen hataydı.Terimi gönderiyorsan yerine mancini gibi kariyerli biri gelmeli.

Beceriksiz pasif eleman, bir daha baskanlik yapmazmiṣ. Ay götume bak

Sırf avrupadaki ilerleyişimiz için fatih hocayla sezonu bitirmesi lazımdı, tamamen kendi egosu yüzünden bu hamleyi yaptı sırf yıllar sonra bile ekrana çıkabilmek için yoksa kim takar yalova kaymakamını

Bir daha başkan olabileceğini düşünmesi yanlış. Fatih Terim'i seçim vaadi olarak getirdi, sonra gönderme şekli tamamen yanlıştı. Torrent denilen vasatı ve bütün tepkilere rağmen Işıtan Gün gibi bir adamı yönetimde tutması daha da büyük hataydı.

Saygı duyduğum bir başkan olmayacak hiç bir zaman.

Galatasaray burası. TD kim olursa olsun başarısız olduğu zaman gitmesi lazımdır yoksa fb gibi oluruz. Yaptığı tek doğru hamle buydu ama imparatorun gidiş şekli çok kötü oldu.

Galatasaray burası. TD kim olursa olsun başarısız olduğu zaman gitmesi lazımdır yoksa fb gibi oluruz. Yaptığı tek doğru hamle buydu ama imparatorun gidiş şekli çok kötü oldu.

Nasıl gitmeliydi?

Son 2 sezondaki başarısızlıktan dolayı kendisi bırakmalıydı ama çok şükür bizim insanımızda istifa diye bir lügat yok.

Son 2 sampiyonlugu calinmis Fatih Terime 2 donem başarısızdi deniyor öyle mi?bu got kalkikligini icardiye borçlusunuz.hatirlatayim.2019 yazında kaç kiralık oyuncu geldi?falcao gelirken hoca stoper dedi.alindi mi ?yok.luyindamayi kaybetti,lemina sezon içi sakatti.falcao hep sakatti.omeri merkez oynatti.psg deplasmaninda ömer,emre mor ile cikti ileri hatta.(5 yedik ya hani mbappeli ve neymarli psgden,o kadroya bi bakin)pandemiden once feghouli-seri -belhanda ile son 10 senenin en domine performansini sergiledi 8 haftalık süreçte.o takım sivas macinda doğrandi ve bjk macinda penaltısı verilmedi.pandemi sonrası marcaoyu,muslerayi,leminayi ve andoneyi kaybetti.onyekuru oynamadı yine.hakem operasyonu ile şampiyonluğu çalındı.ertesi sene sadece o nijeryali ortasaha alındı ve sezona girdi.falcao yine sakat,diagne sorunlu.irfancan,visca alınmadı.hazir olmayan gedson geldi ve o hazır olduğunda nisan 2021 di tarih. Gedson ve billong şikesi nedeni ile şampiyonluğu çalındı. Mostafa mohammedin fişi ankaragucu macinda cekildi.vidanin sivasta yaptığı penalti calinmadi,karagumrugun yediği golden önce vida yine faul yaptı ama iptal olmadi.taraftar da fatih hocanin arkasinda durmadı sosyal medyada.

Fatih Terim adını kullanarak seçilip Koç ile pozlar veren sistem mistem gibi saçma sapan kelimeleri bir araya getirerek kulübü yönetmeye çalışan Fb’liler ile daha çok dost olup kendi camiasını satan opportunist, Godiva’cı olarak anılacaksın.

Koç ailesi ile selamı olan bir daha bu kulübe başkan değil yönetici dahi olamaz diye tüzüğe eklenmeli.

Arada sistem random atıp bunun gibileri seçmesin diye.

Kendisi Dursun’u bile seçtirecek kadar sempatik göstermiştir ki bunu 6 ay içinde başardı ve o Dursun tarihin en kötü ve sevilmeyen başkanıydı öncesinde Polat dahil.

Geri
Üst Alt