Burak Elmas

Keyfi yerinde tabi
Ağlarken bile gülüyor

1639603554176.webp

Basında oluşturulan algılar Galatasaray taraftarını çok kolay bir şekilde yönetiyor. Adam kulübe sahip çıkalım toplantısı yapıyor, taraftar divan kurulunda karşı çıkan kaypakları eleştirecekken Burak Elmas'a saldırıyor. Bir halt olmaz bu kafayla bu camiadan.

Terim'e göre başkan seçildi sonuç ortada. Hoca efsanemiz ama başında sopalı biri olması lazım şuan kulüp çiftlik halinde. Soyunma odasına cihaz koymalar, kadro sızmaları, takım içi gruplaşmalar. Daha ne rezillikler vardır gün yüzüne çıkmayan.

Elmas aslında iyi başladı ama sonra siyasi sıkıştırmamı oldu nedendir baya söylemleri filan hafifledi. Böyle kuyruk kısılacaksa olma başkan.

Basında oluşturulan algılar Galatasaray taraftarını çok kolay bir şekilde yönetiyor. Adam kulübe sahip çıkalım toplantısı yapıyor, taraftar divan kurulunda karşı çıkan kaypakları eleştirecekken Burak Elmas'a saldırıyor. Bir halt olmaz bu kafayla bu camiadan.

tam da bu eleştirel kafa galatasarayı en büyük yaptı

hep destek tam destekçiler yedi düvele savaşıyorum stratejisiyle 20 30 yıl tek başkanla yönetilen, divanda kongrede kimseyi konuşturmayan rakiplerin durumu ortada

tam da bu eleştirel kafa galatasarayı en büyük yaptı

hep destek tam destekçiler yedi düvele savaşıyorum stratejisiyle 20 30 yıl tek başkanla yönetilen, divanda kongrede kimseyi konuşturmayan rakiplerin durumu ortada
Ne alakası var benim söylediğimle bunun. Ortada birleşilmesi gereken bir durum var. Normal bir dönemde mi isteniyor bunlar.

evet dogru bi halt olmaz bu kafadan
ülkede o kadar adam varken sen git fenerbahçe kongre uyesi adamı istifa ettir danışman olarak al
neidügü belirsiz bir kadını CEO olarak ata
TFF takımın her maç içine etsin
fenerasyon başkanı sana laf soksun
Ses çıkarma sonrada
eleştirenlere bu kafayla bişey olmaz densin
AYRICA BJK MACI sonrası bizim güya yönetici denen dal..ma cıkıp hakem makem ama macı kazanmayı hak etmedik desin
rezan epözdemir de bu arkadaşa tepki gosterince başkanla arasında soguk savaş çıkması
lan resmen takımı fenerin arka bahçesi ettiler

evet dogru bi halt olmaz bu kafadan
ülkede o kadar adam varken sen git fenerbahçe kongre uyesi adamı istifa ettir danışman olarak al
neidügü belirsiz bir kadını CEO olarak ata
TFF takımın her maç içine etsin
fenerasyon başkanı sana laf soksun
Ses çıkarma sonrada
eleştirenlere bu kafayla bişey olmaz densin
Çözümünüz nedir.

Tepkilerde geç kalması çok kötü oldu renktaş. Son zamanlarda takımın kötü gitmesi ile de bayağı eksi yedi. Toplantıyı izleyemedim ama bugün sadece TFF konuşalım diye karar alıp bizim takımı eleştirmek ayrı rezalet.
Taraftar olarak stadyumda tepki koymamız şart. “Yeter Nihat” ile başlayıp gittiği yere kadar gitsin bu saatten sonra. Başak maçını bu şekilde görmek gerek. Bugün odakların oraya çevrilmesi gerekirken yönetim olaylarıyla kendiliğinden gündem değişiyor. Devre arası toparlaması için bir şans daha gelecek. Her sene seçim beni sıktı artık. Umarım toparlarlar. Yeni Tff kuruluna Ali Dürüst mü giriyor kim giriyorsa sokmalılar. Maalesef düzen böyle. Cengiz yönetimi döneminde seçim olduğunda bu konunun önemini dile getirmiştim. Fener, jk falan doldurdu, bize de göstermelik Hamit yazdılar. Durum ortada işte. En azından bu durumun önüne geçilmeli.

Belki burada değil ama sosyal medyada çok söyledik.. Bakın Bu adamı başkan seçmeyin pişman olacaksınız dedik.. Çok pasif birisi hiçbir yaptırım gücü yok dedik. Fatih Terim gibi miadı dolan birisiyle devam etmek istiyor bu yüzden yanlış yapıyor seçmeyin şu adamı dedik! Dinletemedik..

Takım şu anda ligde Liderden 16 puan farkla geride 9.cu sırada rezalete bakar mısınız ? Burak Elmas seçildiğinde kendisine "Hadi iyi kötü yine seçildin bari fatih terimle yola devam etme! Pişman olursun" dedik yine dinletemedik..

Şimdi olan kime oldu ? Fatih terime mi ? :) tabikide hayır.. Fatih Terim Burak Elmas'ın gideceği haberini almıştır çoktan.. Ocak ayında istediği transferler olmazsa Burak Elmas'a çatacak :)

Herkes hakettiğini yaşar..

Mart'ta seçim yapıp görevi bırakmalı. Bir yandan ali koç bir yandan nihat özdemir ve servet yardımcı fena çizdiler burak elmas'ı.

Burak elmas CV sine G.Saray başkanı yazdırmak için başkan oldu zaten. Adamın derdi G.Saray değil.

Fb kongre üyesi birini yönetime aldığı söylentileri var..

Durum çok vahim.. Bir insan anca bu kadar kendi ayağına sıkabilir. Tam bir hayal kırıklığı!

Geri
Üst Alt