Burak Elmas

Aylık 100 bin lira maaş verilmedi diye arkasına bakmadan görevden kaçan adam yarın o birgün 3 kuruş para için kulübü satar.

Koç dese ki gel lan buraya 1 saniye düşünemeden koşa koşa gidecek biri bize başkan olmamalı.

Çıkarcı tayfa yüzünden bu rezil haldeyiz.

Üstad neler yazmış ben kaçırmışım, vay be

1639780003683.webp

Keyboard warrior. Ali Koc abisi buna bir is versin de gitsin artık kurtulalım. Yevmiyelik de olur, ne is olsa yapar.

Not: Hele ilk Tweete bakin, Malkocoglu Burak.

Su takimi Araplara mi Bulgar mafyasına mi kime satıyorsanız satin da gelenler bitirim ikili Ortadirek Burak ve Francesco Terim'i sinir disi etsinler. Hele Francesco Terimi lütfen dogum sehri Adana, aman pardon, Roma'ya yollayın lütfen orası (artık nasil oluyorsa 1 sene yasadigi yerde) sonuçta memleketiymiş ya.

Bir yönetim kötüyse ne bileyim gidip çalışanlar sorgulanmaz. Bir ülke kötüyse önce onu seçenler değil yönetenler sorgulanır. Keza bu kulüp içinde geçerli. Balık baştan kokar sözüyle de bunu pekiştirebiliriz. Yani kendisi şu an eleştirilebilir bir konumdaysa sebebi kendisinin " yanlış seçimleri"dir. Onu destekleyen, seven insanları suçlamak komik olur. Sonuçta ortada bir değişim vaadi söz konusuydu. Şikayet olunan şeylerin giderileceği sözü verilmişti. İnsanlar o anlık değerlendirip tarafı oldu. Ben açıkça diyeyim başkasını tutmadan karşıtı idim. Bana samimi gelmiyordu. Söylediklerini çok uçuk buluyordum. Çünkü başkanın aksine nasıl bir ülkede yaşadığımızın farkında idim. Ütopik şeyler sattığını düşündüm özetle ve bu beni şahsından uzaklaştırdı. Fakat yine de Galatasarayımız için hayırlısı olsun diye düşündüm. Gelinen noktada hayırlı tek şey göremiyorum. Ekibindeki çatlak sesler ve dışarıya bunun yansıtılması, onlara söz hakkı tanınması sebebiyle de daha çok sorgulanır hale geldiğini düşünüyorum. Bu şartlarda sağlıklı bir iletişim ve ilerleyiş içerisinde olacağımızı sanmıyorum. Daha fazla takımımıza zarar gelmeden de seçim talep eden taraftarlardanım. Bunu da gizlemiyorum. Şu saatten sonra bizim için en hayırlısı budur. Hatanın neresinden dönülürse kârdır.

Dövizin bu beceriksiz iktidar yüzünden uçacağı belli iken, Türk Lirası üzerinden sponsorluk anlaşması yapman senin ne derece vizyonsuz biri olduğunu gösterdi. Şu an bu kurla alacağımız para muhtemelen Trabzonspor'dan bile daha az hale gelmiştir.

Galatasaray tarihinin en vasıfsız başkanlarından biri olmanın yanı sıra, tff ve iktidara karşı takımını en çok ezdiren, ses çıkarmaktan muhtemelen korkan, twitterda eskiden yaptığı efeliklerin çeyreğini yapamayan benim için başkan falan olmayan birisin.

Dövizin bu beceriksiz iktidar yüzünden uçacağı belli iken, Türk Lirası üzerinden sponsorluk anlaşması yapman senin ne derece vizyonsuz biri olduğunu gösterdi. Şu an bu kurla alacağımız para muhtemelen Trabzonspor'dan bile daha az hale gelmiştir.

Galatasaray tarihinin en vasıfsız başkanlarından biri olmanın yanı sıra, tff ve iktidara karşı takımını en çok ezdiren, ses çıkarmaktan muhtemelen korkan, twitterda eskiden yaptığı efeliklerin çeyreğini yapamayan benim için başkan falan olmayan birisin.

Yurt içi yerleşik firma ile anlaşman TL olmak zorunda.

Dövizin bu seviyede kısa sürede artış göstereceğini de kimsenin bildiğini sanmıyorum.

Senin ülkendeki altı üstü bir stat ismine, niye yabancı bir firma yüklü döviz gömsün bu da ayrı bir boyut.

Rezan Epözdemir'in kendisine hakemler hakkında çıkıp konuşma yapmalısın demesinin ardından "Galatasaray başkanı zırt pırt konuşmaz, gündelik kaygılarla burayı yönetmiyoruz" demiş şahıs..

Dursun Özbekten bile daha beteri geldi. Hepimize sabırlar diliyorum..

Yurt içi yerleşik firma ile anlaşman TL olmak zorunda.

Dövizin bu seviyede kısa sürede artış göstereceğini de kimsenin bildiğini sanmıyorum.

Senin ülkendeki altı üstü bir stat ismine, niye yabancı bir firma yüklü döviz gömsün bu da ayrı bir boyut.
Forumda 3-5 kisi ancak vardik, bu anlasmanin cok kotu oldugunu bas bas bagiran. Muneccim olmaya gerek yoktu. Tarihe bakip doviz bazinda toplam ne kadara dusecegini gormek kolaydi. TL anlasma yapicak dahi olsan, bunu her sezon basi sabit bir doviz yilligina baglayabilirdin. Neyseki anlasma yenilenebilir. Iyi bir Galatasaray’liyla yapildi.

Son düzenleme:
Forumda 3-5 kisi ancak vardik, bu anlasmanin cok kotu oldugunu bas bas bagiran. Muneccim olmaya gerek yoktu. Tarihe bakip doviz bazinda toplam ne kadara dusecegini gormek kolaydi. TL anlasma yapicak dahi olsan, bunu her sezon basi sabit bir doviz yilligina baglayabilirdin.

Basın toplantısında bu konuyla ilgili kulübün olası kur fırlamasında tek taraflı vazgeçme hakkı olduğu söylendi zaten bu başlı başına tepkileri anlamsız hale getiriyor, daha iyisini bulan bunu iptal eder olur biter.

Zaten anlaşma yıllık sabit ücret de içermiyordu yıl yıl artan bedeller üzerineydi.

TL bazlı anlaşmanın zorunlu olduğu ortamda da süreci yıllık değerlendirmek gerekiyor.

Ben sizin gibi daha iyi anlaşmalar alınabileceğini de düşünmüyorum döviz bazlı kimsenin yatırım yapmayacağını o zaman da söylemiştim.

Basın toplantısında bu konuyla ilgili kulübün olası kur fırlamasında tek taraflı vazgeçme hakkı olduğu söylendi zaten bu başlı başına tepkileri anlamsız hale getiriyor, daha iyisini bulan bunu iptal eder olur biter.

Zaten anlaşma yıllık sabit ücret de içermiyordu yıl yıl artan bedeller üzerineydi.

TL bazlı anlaşmanın zorunlu olduğu ortamda da süreci yıllık değerlendirmek gerekiyor.

Ben sizin gibi daha iyi anlaşmalar alınabileceğini de düşünmüyorum döviz bazlı kimsenin yatırım yapmayacağını o zaman da söylemiştim.
Yilligi 3 milyon dolara sabitlenmis bir anlasma pekala yapilabilirdi yerli bir sponsor dahi olsa, ki bu bile yapilan anlasmadan iyi olurdu. Dovizin geldigi noktadan bagimsiz. Ama dedigin gibi zaten degistirilebiliyo. Bizim tepkimiz daha iyi sozlesmeye degil, 100 milyon dolar sozu verip birde bunu yerine getirmis gibi lanse edilmesineydi. Azicik matematik yapan anlasmanin 100 degil 50 milyon dolara bile gelmedigini gorurdu. Ustelik biz bunu 10 yil uzerinden hesapladik, makesef daha ilk yildan oraya dustu. Neyse var olan problemler icinde sponsporluk konusu ilk 5e giremez zaten.

Geri
Üst Alt