Burak Elmas

Simdiye kadar gelenlerin cogu reklamini yapti, ihyiyaclari varmiydi peki? Bunlarda yapacak iste
Evet vardı son 2 başkanı kimse tanımayacaktı Galatasaray Başkanı olmasalar.

Hele yönetimde garip garip adamları hiç saymıyorum.

Listedekiler sağlam gibi yav
Çoğunun bir yerlerde yöneticilik yapmışlığı , yurtdışında okumuşluğu felan var

Özen Kuzu'nun yanında daha doğrusu Kuzu grubun yurtdışı ayağında yönetici olarak kuzenim uzun süre çalıştı. Kuzu ailesi Siirtli, son derece profesyonel olmayan profesyonellerden :asd: Cezayirde fildişinde İranda vs bir sürü devletten bizim Toki benzeri ihale aldılar. Türk işi halledilmiş bir sürü işleri var. Binaları dandik yapıp rüşvetle hallettiklerini yakınen biliyorum :asd: Çalışan maaşları dolar üzerinden verdikleri için kurdan para kazanmak uğruna 20-25 gün maaş vermeyip o parayı işlettiklerini biliyorum. Sırf tazminat vermemek için 6 ayda bir işçileri ülkeye yollayıp geri getirdiklerini biliyorum. Bir sürü işçinin çalışırken yaralanmasında, hatta 3-5 tanesinin ölmesinde uçağa tabut konulup memlekete postalanıp kağıt üzerinde hiç alakaları olmadığı şeklinde ayarlandığını biliyorum. Hatta bu bildiklerim kuzenimin yanında ölenler. Şirket temsilcisi olarak hastaneden cenazeleri alıyor, birkaçının ölümüne şahit olmuş. 5. kattan düşen vs. Şirketin İngilizce yazışmalarını kuzenim bana gönderir ben çevirip ona atardım. Onun alanı fransızca olduğu için, İngilizce yazışmaların çoğu benden geçti. Biraz mafyatikler.

Yöneticilige ilginç bakis açisi var. Ayrica turizm sirketi yönetmek ile futbol kulübü yönetmek arasinda ki farka da dokunuyor biraz

haldun üstünel diyoruz yıllardır fakat haldunun daha genc versiyonu gelecek ilk defa eğer olursa ışıtan gün

CEO’lardan kurulu bir ekip

Umarim kulubu ekstra bir gelir kapisi olarak görmezler

Vur yumruğunu masaya Belhanda ile uzatılacak o kadar! de başkan..

Bunları çiğ çiğ yerler türk futbolunda , kaşar yöneticiler lazım bize ergun gürsoy falan yok mu

Yönetim veya başkandan ziyade nasıl projeler sunacaklar o önemli
Her yönetimin banko projesi TV kanalı uydu yayınına geçmesi olurdu bu tarz saçma şeyler sunmasinlarda

Geri
Üst Alt