Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.926
- 28.152
- 3.183
Adamların kendi reklamlarını yapma ihtiyacı pek kalmamış gibi.Kendi reklamlarini yapmağa geliyorlar yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların kendi reklamlarını yapma ihtiyacı pek kalmamış gibi.Kendi reklamlarini yapmağa geliyorlar yani
Simdiye kadar gelenlerin cogu reklamini yapti, ihyiyaclari varmiydi peki? Bunlarda yapacak isteAdamların kendi reklamlarını yapma ihtiyacı pek kalmamış gibi.
Evet vardı son 2 başkanı kimse tanımayacaktı Galatasaray Başkanı olmasalar.Simdiye kadar gelenlerin cogu reklamini yapti, ihyiyaclari varmiydi peki? Bunlarda yapacak iste
Bunun Eski Açık kanalına verdiği röportajı izle derim, daha detaylı açıklıyor her şeyi.
Yöneticilige ilginç bakis açisi var. Ayrica turizm sirketi yönetmek ile futbol kulübü yönetmek arasinda ki farka da dokunuyor biraz
Söğüşleyip gidecek gibi 1 his var içimde.Bu adamın adını gördükçe canım sıkılıyor yav
Daha da arastiriyorum Bu herifi. SM paylasimlari fln hep olumlu. Acun fln denince çekindim baslarda.Bunun Eski Açık kanalına verdiği röportajı izle derim, daha detaylı açıklıyor her şeyi.
Daha da arastiriyorum Bu herifi. SM paylasimlari fln hep olumlu. Acun fln denince çekindim baslarda.
Burak at demektir. Dörtnala gideceğiz daha ne istiyorsunBu adamın adını gördükçe canım sıkılıyor yav