Burak Elmas

Geldiğinden beri tek hatası Terimi göndermekte geç kalmış olması. Tam görev adamı.

Mustafa cengiz baskan secildiginde sirf issiz diye maasli eleman yani ceo yapilmak istendi izin verilmedi

Daha sonra ozan korkut’u kullanmaya calisti yine olmadi

Tamamen kendi cikarlari icin veya yakinlarinin cikarlari icin hareket ediyor bu cok net belli

Koskoca Galatasaray kulubu baskanligi kimlere kaldi,secim dönemi vizyon kelimesi altinda yalanlarla insanlari kandirdi

Ve tabiki bizim insanimiz hemen inandi cünkü sihirli kelime kullanildi,’vizyon’

galatasaray'ın çıkarttığı, çıkaracağı başkan profili aşağı yukarı budur. son güçlü başkan diye hatırladığımız ünal aysal'dı onun da son dönemi rezaletti. ispat edemem ama bana göre (çünkü başka türlü açıklamak zor) komisyon transferleriyle kulübü baya zarara uğratmıştı. burak elmas'ın transfer politikası doğruydu ama yanlış (pahalı) ama eksik transferlerle sekteye uğramış gibi projesi. campos hamlesi de artık geç bile kalmış gereken bir hamleydi. artık galatasaray oyuncu satmak zorunda başka kurtuluşu, çıkışı yok. şayet gedson transferini hallederse çünkü bana göre stratejik bir transfer. kendisinin 3 yılı doldurmasını isterim.

Gedson transferini eline yüzüne bulaştırması bu yönetimin sonunu hazırlar. Artık hiçbir taraftardan destek alabileceklerini sanmıyorum, Mayıs ayına geldiğimizde ne Burak Elmas kalır takımın başında ne Torrent

Gedsonu almamak neysede

Bjkye falan giderse kendine begen

Bu dupeduz hainliktir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biz bu kişiyi 12 aydır istiyoruz, dün ortaya çıkmadı bu çocuk.Bunu bile bile bizi son güne kadar uyutmuyorsun.

Neymiş torrent istemiyormuş🥱 Orta sahada yokluktan PvA oynattı ama Gedson'u istememiş öyle mi.

Yabancı sınırına değinmek istemiyorum bile böyle bahane olmaz, ilk önce Gedson'u çözecektin, kalanları sonra ayarlayacaktın.

Çık açıklama yap bari, yok olmuyor alamayacağız de.Son güne kadar bekletiyorsun ya sen nasıl bir insansın ağzın yok mu konuşsana basın toplantısında 8484 kere ben başkanım demeyi biliyorsun!!

Galatasaray tarihinin en parasız başkanı sanırım, kurduğu yonetim de Galatasaray tarihinin en parasız yönetimi. Ben de bir taraftar olarak seçim dönemi Burak elmas destekledim ve büyük hata yaptım maalesef. Genel kurul kulüp içini bizden iyi biliyor olması lazımdı, seçilememesi gerekirdi. Tek başına albayrak bu yönetimi cebinden çıkarır.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Gedson, transfer filan önemli elbet ama daha acil olan yönetim değişikliği bence.

Bir çok challenge yaptık bugüne kadar. Forvetsiz, Teknik direktörsüz Şampiyon olmaya çalışmak gibi. Hepsini de başardık çok şükür ama iletişim özürlüsü yönetim ve Başkansız olmaya çalışmak olmadı maalesef. Seçim öncesi verdiğim destekten utanıyorum.

Geri
Üst Alt