Burak Elmas

Menajerlerin kulübü soymasına izin vermediler demek ki.
Noldu yav dün bankalar birliği anlaşması falan diyordunuz ? Her olayda savunmaya çalışıp komik oluyorsunuz , bu tavırla her şeye bahane bulunur. Bu kulüp en son ne zaman bu kadar küçük düşürüldü acaba her anlamda.

Bu adam çok zeki transfer yapmayınca menajer ücretide çıkmıyor sonuçta,böyle böyle düzlüğe çıkacaz 2-3 seneye.
Katılıyorum. Başka çaremiz yok gibi.

Noldu yav dün bankalar birliği anlaşması falan diyordunuz ? Her olayda savunmaya çalışıp komik oluyorsunuz , bu tavırla her şeye bahane bulunur. Bu kulüp en son ne zaman bu kadar küçük düşürüldü acaba her anlamda.
Gedson yüzünden küçük düşeceksek... Terim'in bahsettiği organize kötülüğün arkasında bu piyasa da var bence.

Transfer sezonunda ağzı sulana sulana morutan cica bilmem ne diyenler şimdi gelmiş FT yüzünden bu takım kuruldu diyorlar ulan siz de isterdiniz bu adamları ağzınız sulanıyordu morutan nöbeti tutuyordunuz ne kadar tutarsız adamlarsınız lan azıcık karakterli olun.

hiç mi yüzünüz kızarmıyor acaba? bu kadar kısa sürede bu kadar fazla hata müthiş başarı. nereden bakarsan bak rezillik. nası yediriyor acaba bunu kendine. ekip arkadaşları tek tek bırakıyor, yola çıktığı adamı yolda bıraktı. üzerine aylardır uğraştığı transferi bitiremiyor. bitiremediği gibi gitti rakibine kaptırdı. daha ne kadar rezillik olabilir diye düşünüyorum da bulamıyorum.

hiç mi yüzünüz kızarmıyor acaba? bu kadar kısa sürede bu kadar fazla hata müthiş başarı. nereden bakarsan bak rezillik. nası yediriyor acaba bunu kendine. ekip arkadaşları tek tek bırakıyor, yola çıktığı adamı yolda bıraktı. üzerine aylardır uğraştığı transferi bitiremiyor. bitiremediği gibi gitti rakibine kaptırdı. daha ne kadar rezillik olabilir diye düşünüyorum da bulamıyorum.
küme düşme. Ortasahasız takım küme düşer.

Madem gedsonu alamayacaktin niye bunu sürekli temcit pilavı gibi millete yedirip durdun üstüne 8jkye servis ettin. Bu kadar rezillik görülmemiştir GS tarihinde. FT ile kol kola gelip kol kola gideydin onurlu bir davranış sergilerdin. TFF'ye cıkını çıkaramadın yapılan haksızlıklara sessiz kaldın de get artık Adnan Polat bile ibra edilmeden gittiyse sen hangi yüzle daha duruyorsun.

Rahmetli Mustafa Cengiz'in ahı var ahıııı

Tekrar ediyorum Burak Elmas denen iş bilmez ve onun rezil ekibinden

bir de ft'den kırıntı dahi kalmamalı kulüpte

Yoksa bize başarı filan hikaye

Transferler için sosyal medya içeriklerinin hazırlanması bekleniyorsa ajansı acilen değiştirin. Bu devirde bu kadar yavaş işleyemez süreç.

Bu ve bunun yanindakilerin Galatasarayli olduguna kimse inandiramaz beni aga

Her ne kadar şiddete karşı olsam da umarım bunu döve döve gönderirler kulüpten. 117 yıllık koca çınarı Rize başkanı gibi mafyatik, Tjk başkanı gibi 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamayan adamların ağzına sakız ettiler. Yazıklar olsun.

Simdi aldiginiz o yabanci kaleciyi (4 ay sonra gidecek) pulgar dene oyuncuyu (4 ay sonea gidecek) gomis(38 yasinda) al topunu oyna. Valla hangi yüzle nasil stada gelecek bilemiyorum. Utanmaz rezil

Geri
Üst Alt