- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Bende uyandırdığı en güçlü duygu tiksinti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de istedim gelmesini ama %50 bonservise 6 milyon verecek bir mali yapımız yok. Doğrusunu yaptı. Yeni sezon öncesi aynı kalitede daha ucuzunu bulacaklardır.Şu gedsonu nasıl almazsınız arkadaş nasıl..Artık sana karşı nefret boyutunu geçtim..Senin haline artık üzülmeye başladım.Yazıklar olsun sana..Allah aşkına defol git.Allah rızası için git.
Belkide almadığın gedson seneye kaçacak şampiyonluğun en büyük sebebi olacak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçekten inanılmazsınız.Kusura bakma ama sizin gibi düşünenler yüzünden Galatasaray bu halde.Sizin gibi taraftara ne diyeceğimi artık bilemiyorum.Ben de istedim gelmesini ama %50 bonservise 6 milyon verecek bir mali yapımız yok. Doğrusunu yaptı. Yeni sezon öncesi aynı kalitede daha ucuzunu bulacaklardır.
Sezon başı Cica yerine alsaydık desen anlarım ancak sezon başı daha fazla para istiyorlardı. 30 milyon istendiği bile güvenilir kaynaklarda geçiyordu. 4 ay oynatmadılar anca %50'sini 6'ya istiyorlar. Senin de devre arası gram para ödeyecek durumun yoktu. Zaten bunlardan ziyade onun menajeri sıkıntılı. Ahmet Bulut'un kulüpten alacağı bahanesiyle intikam aldığını da duyuyoruz. Abuk sabuk işler.Gerçekten inanılmazsınız.Kusura bakma ama sizin gibi düşünenler yüzünden Galatasaray bu halde.Sizin gibi taraftara ne diyeceğimi artık bilemiyorum.
Aynen görüyoruz buluyorlar.Çöplüğe döndü kadro.