Burak Elmas

Bir insan Galatasaray düşmanı olup bir şekilde başkanlığa gelse inanın Burak Elmas'ın yaptığı her şeyi birebir yapardı.

Neyse mac bitti, sakin kafayla yorum yapalim.
Yendik ama yazin kurdugunuz orta sahanin hali ortadayken kış donemi de yerinde saymamizin özrü olamaz. Bu kadar aciz orta sahayi ömrü hayatimda gormedim. Bir de şaka gibi hepsi panik, yanlarinda adam gorseler elleri ayaklari birbirine karisiyor ve daha top dahi uzaklastiramiyorlar.
Kesinlikle secim karari alinmali. Ihale sadece Fatih Terim'e kalmamali.

Şu gedsonu nasıl almazsınız arkadaş nasıl..Artık sana karşı nefret boyutunu geçtim..Senin haline artık üzülmeye başladım.Yazıklar olsun sana..Allah aşkına defol git.Allah rızası için git.
Belkide almadığın gedson seneye kaçacak şampiyonluğun en büyük sebebi olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu gedsonu nasıl almazsınız arkadaş nasıl..Artık sana karşı nefret boyutunu geçtim..Senin haline artık üzülmeye başladım.Yazıklar olsun sana..Allah aşkına defol git.Allah rızası için git.
Belkide almadığın gedson seneye kaçacak şampiyonluğun en büyük sebebi olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de istedim gelmesini ama %50 bonservise 6 milyon verecek bir mali yapımız yok. Doğrusunu yaptı. Yeni sezon öncesi aynı kalitede daha ucuzunu bulacaklardır.

Ben de istedim gelmesini ama %50 bonservise 6 milyon verecek bir mali yapımız yok. Doğrusunu yaptı. Yeni sezon öncesi aynı kalitede daha ucuzunu bulacaklardır.
Gerçekten inanılmazsınız.Kusura bakma ama sizin gibi düşünenler yüzünden Galatasaray bu halde.Sizin gibi taraftara ne diyeceğimi artık bilemiyorum.

Aynen görüyoruz buluyorlar.Çöplüğe döndü kadro.

Dursun-Metin-Eşref falan ibra ettirmemeli.Seçime gidilmesi için çalışılmalı yoksa bizi güzel günler beklemiyo bu ve yönetimi durdukça..

Gerçekten inanılmazsınız.Kusura bakma ama sizin gibi düşünenler yüzünden Galatasaray bu halde.Sizin gibi taraftara ne diyeceğimi artık bilemiyorum.

Aynen görüyoruz buluyorlar.Çöplüğe döndü kadro.
Sezon başı Cica yerine alsaydık desen anlarım ancak sezon başı daha fazla para istiyorlardı. 30 milyon istendiği bile güvenilir kaynaklarda geçiyordu. 4 ay oynatmadılar anca %50'sini 6'ya istiyorlar. Senin de devre arası gram para ödeyecek durumun yoktu. Zaten bunlardan ziyade onun menajeri sıkıntılı. Ahmet Bulut'un kulüpten alacağı bahanesiyle intikam aldığını da duyuyoruz. Abuk sabuk işler.

Geri
Üst Alt