Burak Elmas

Bu kadar basarisizliktan rezillikten sonra ibra olursa o vakit zaten batmisiz, satalim külübü daha iyi olur.

bilemedim ya , bu bana daha kotu geliyor hic bir isi basarili degil koca bir 0

yok yaw dursun bariz daha kötü şamp takımı aldı biraderiyle birlikte çiflik gibi yönetti, hamzayı kovup denizliyi sonra rikerinki getirip 2 seneyi heba etti, rivayı tırt şartlarda satıp pahalı ve ihtiyar (ve iyi) bi kadro kurdu, hoca değiştirme işini yüzüne bulaştırıp aday oldu ve 2 kere seçim kaybetti. tam bi şabandı herif. ha bi de otellerne fatura kesip daha sonra parasının peşine düşdü. burakta şimdilik lig fiyasko ama onu ftye yazarız. ftsiz dönemini görmek lazım. en azından daha anlaşılabilir bi kafa yapısı var dursuna göre.

yok yaw dursun bariz daha kötü şamp takımı aldı biraderiyle birlikte çiflik gibi yönetti, hamzayı kovup denizliyi sonra rikerinki getirip 2 seneyi heba etti, rivayı tırt şartlarda satıp pahalı ve ihtiyar (ve iyi) bi kadro kurdu, hoca değiştirme işini yüzüne bulaştırıp aday oldu ve 2 kere seçim kaybetti. tam bi şabandı herif. ha bi de otellerne fatura kesip daha sonra parasının peşine düşdü. burakta şimdilik lig fiyasko ama onu ftye yazarız. ftsiz dönemini görmek lazım. en azından daha anlaşılabilir bi kafa yapısı var dursuna göre.
Hepsine katiliyorum, fakat Burakin da Galatasarayi savunamamasi yaptigi transferin hic birinin tutmamasi (nelson) haric , Gedson transferinde ''isteseydik alirdik'' deyip taraftarin en uyuz oldugu takima gitmesi. seninde dedigin gibi fbli baskanla canim cicim goruntusu vermesi , ligde rezil olmamiz (Fatih Terimden bence daha buyuk hata Burakda). Yerli kalecilerde ismail ve fatih varken Okan Kocuku gondermesi , bundan dolayi Pena'yi alip yabanci transferden olmamiz filan . Beni suphelendiriyor.

Hepsine katiliyorum, fakat Burakin da Galatasarayi savunamamasi yaptigi transferin hic birinin tutmamasi (nelson) haric , Gedson transferinde ''isteseydik alirdik'' deyip taraftarin en uyuz oldugu takima gitmesi. seninde dedigin gibi fbli baskanla canim cicim goruntusu vermesi , ligde rezil olmamiz (Fatih Terimden bence daha buyuk hata Burakda). Yerli kalecilerde ismail ve fatih varken Okan Kocuku gondermesi , bundan dolayi Pena'yi alip yabanci transferden olmamiz filan . Beni suphelendiriyor.
Takımın başında Terim varken futbol ile ilgili mevzularda başkanın eleştirilmesi çok garip değil mi. Başkanlığı Terim gittikten sonra başladı bence.

Kulübümüzün prestiji açısından ibra edilmesi daha uygun olur.

Takımın başında Terim varken futbol ile ilgili mevzularda başkanın eleştirilmesi çok garip değil mi. Başkanlığı Terim gittikten sonra başladı bence.
Fatih Terimi de elestiriyordum ben @Hayri Cund abi bilir , ama tek hatali o degil en az onun kadar Burak Elmas'da hatali hatta bence Burak Elmas daha cok hatali.

Dursun döneminde camiamız bu kadar küçülmemişti. Hakemler kendi evimizdeki maçlarda bile bizi rahat rahat doğradı, Oğulcan olayında bağırta bağırta ceza kestiler engelleyemedik, Rizespor'dan transfer çalımı yedik daha ne olsun. Küme düşürmediği sürece hiçbir başkan rezillik kepazelik konusunda Sayın Elmas'ın eline su dökemez.

Şu genel kurul geçsin de ne olursa olsun seneye her şubede kaliteli takımlar kurulsun. Başkan Burak Elmas da olacaksa kurulsun bir başkası olacaksa da kurulsun. Fenerbahçe'ye karşı olan Kadın Basketbol Türkiye Kupası maçını izliyorum. Kan kustum iki dakikada. Plum Allah'ı var basketbolcu gibi basketbolcu. Ama diğerlerinden cacık olmaz. Ki ligde anca play offlara katılmayı falan zorluyoruz zaten bu halde olduğumuz için. Diğer şubelerde de durumumuz kötü. Artık şu amatör şubelere de yüklenilsin. Türkiye'nin en büyük spor kulübü olduğunu iddia eden bir kulübün bu durumda olması kabul edilemez.

Dursun döneminde camiamız bu kadar küçülmemişti. Hakemler kendi evimizdeki maçlarda bile bizi rahat rahat doğradı, Oğulcan olayında bağırta bağırta ceza kestiler engelleyemedik, Rizespor'dan transfer çalımı yedik daha ne olsun. Küme düşürmediği sürece hiçbir başkan rezillik kepazelik konusunda Sayın Elmas'ın eline su dökemez.
Ben bu durum hangi başkan olursa olsun yine de olacaktı diyenlerdenim. TFF'nin arkası maalesef fazla güçlü. Ülke ekonomisinde söz sahibi Ali Koç bile net hedef gösterip konuşamıyor.

Bir tane kazandığın savaş olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunların mevzusu beceriksizlikle falan açıklanamaz direk utanma yok bunlarda. Kadın basket için Abdi İpekçi'nin full dolduğu günleri biliriz sen anlatıyorsun ya. Hangi branşa ne yatırım yaptınız da millete gelmiyor diye laf yapıyorsun.

Yahu bir bakıyorumda - herkes rezillik , başarısızlık diye sıralıyor defalarca. Bir hafta önce bu konu altında tık yoktu. Barça Bjk maçları tat verince pek konuşma olmadı.

Kötü olduğunu düşündüğümüz şeye hemen ver yansın diyoruz.
İyi ihtimali varkende "X nedenden genede olmaz nede olsa" diye geçiştiriyoruz.

Ben GS başkanlık makamını Teknik Direktör gibi gitsin gelsin kadar basit bakamıyorum. Hatasız kesinlikle demiyorum, hatta acemilik göstergeleride var,konuşmalarında genelleme var net hedefe oturtma yok, bağzen uzun mıy mıy açıklamalr bunların hepsi tabii var ama yani bu kadar kolayda olmamalı diye düşünüyorum.

he kaldı ki ben başkanın hiç göz önünde olmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Futbolcu ve TD kadar ortada türkiye'de bu pozisyon.

Divanı izleriz - divan ne derse olur biter.

Bulunduğu makam itibariyle maruz kaldığı stres o tikleri daha da artırır
Kendi iyiliği için de bırakması lazım

54.snde başlıyor bu arada

Hepsini geçtim.Galatasarayda bu kadar rahat pişkin pişkin göz göre göre yalan atan başkan görmedim.

Şu forumda bile şu burağı bir şekilde savunan ibra olsun diyenler varya bizden hiçbirhalt olmaz.

Yemin ederim dünyanın en güzel işi en rahat işi Galatasaray başkanlığıdır.Takımı küme düşürmezseen,açık açık ben fenerliyim demezsen bu taraftar dünden razı seni desteklemeye.Yemin ederim inanılmaz bir kafa yapısı.zaten çık ciddi hatalar yapmazsan bir ikide güzel iş yap kralsın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt