- 18 Mayıs 2011
- 53.237
- 57.149
- 4.613
Dursun Ozbekden kotu baskan olmayi nasil becerin anlatirmisin biraz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Ozbekden kotu baskan olmayi nasil becerin anlatirmisin biraz ?
bilemedim ya , bu bana daha kotu geliyor hic bir isi basarili degil koca bir 0dursundan iyi bu herif. ama dursun bunun gibi fb uşağı diğildi
bilemedim ya , bu bana daha kotu geliyor hic bir isi basarili degil koca bir 0
Hepsine katiliyorum, fakat Burakin da Galatasarayi savunamamasi yaptigi transferin hic birinin tutmamasi (nelson) haric , Gedson transferinde ''isteseydik alirdik'' deyip taraftarin en uyuz oldugu takima gitmesi. seninde dedigin gibi fbli baskanla canim cicim goruntusu vermesi , ligde rezil olmamiz (Fatih Terimden bence daha buyuk hata Burakda). Yerli kalecilerde ismail ve fatih varken Okan Kocuku gondermesi , bundan dolayi Pena'yi alip yabanci transferden olmamiz filan . Beni suphelendiriyor.yok yaw dursun bariz daha kötü şamp takımı aldı biraderiyle birlikte çiflik gibi yönetti, hamzayı kovup denizliyi sonra rikerinki getirip 2 seneyi heba etti, rivayı tırt şartlarda satıp pahalı ve ihtiyar (ve iyi) bi kadro kurdu, hoca değiştirme işini yüzüne bulaştırıp aday oldu ve 2 kere seçim kaybetti. tam bi şabandı herif. ha bi de otellerne fatura kesip daha sonra parasının peşine düşdü. burakta şimdilik lig fiyasko ama onu ftye yazarız. ftsiz dönemini görmek lazım. en azından daha anlaşılabilir bi kafa yapısı var dursuna göre.
Takımın başında Terim varken futbol ile ilgili mevzularda başkanın eleştirilmesi çok garip değil mi. Başkanlığı Terim gittikten sonra başladı bence.Hepsine katiliyorum, fakat Burakin da Galatasarayi savunamamasi yaptigi transferin hic birinin tutmamasi (nelson) haric , Gedson transferinde ''isteseydik alirdik'' deyip taraftarin en uyuz oldugu takima gitmesi. seninde dedigin gibi fbli baskanla canim cicim goruntusu vermesi , ligde rezil olmamiz (Fatih Terimden bence daha buyuk hata Burakda). Yerli kalecilerde ismail ve fatih varken Okan Kocuku gondermesi , bundan dolayi Pena'yi alip yabanci transferden olmamiz filan . Beni suphelendiriyor.
Fatih Terimi de elestiriyordum ben @Hayri Cund abi bilir , ama tek hatali o degil en az onun kadar Burak Elmas'da hatali hatta bence Burak Elmas daha cok hatali.Takımın başında Terim varken futbol ile ilgili mevzularda başkanın eleştirilmesi çok garip değil mi. Başkanlığı Terim gittikten sonra başladı bence.
Ben bu durum hangi başkan olursa olsun yine de olacaktı diyenlerdenim. TFF'nin arkası maalesef fazla güçlü. Ülke ekonomisinde söz sahibi Ali Koç bile net hedef gösterip konuşamıyor.Dursun döneminde camiamız bu kadar küçülmemişti. Hakemler kendi evimizdeki maçlarda bile bizi rahat rahat doğradı, Oğulcan olayında bağırta bağırta ceza kestiler engelleyemedik, Rizespor'dan transfer çalımı yedik daha ne olsun. Küme düşürmediği sürece hiçbir başkan rezillik kepazelik konusunda Sayın Elmas'ın eline su dökemez.
Evet, siyasi taraf çok baskın. Hukuk vs malum, hakkını nerede arayacaksın.Ben bu durum hangi başkan olursa olsun yine de olacaktı diyenlerdenim. TFF'nin arkası maalesef fazla güçlü. Ülke ekonomisinde söz sahibi Ali Koç bile net hedef gösterip konuşamıyor.
dursundan iyi bu herif. ama dursun bunun gibi fb uşağı diğildi
Hepsine katiliyorum, fakat Burakin da Galatasarayi savunamamasi yaptigi transferin hic birinin tutmamasi (nelson) haric , Gedson transferinde ''isteseydik alirdik'' deyip taraftarin en uyuz oldugu takima gitmesi. seninde dedigin gibi fbli baskanla canim cicim goruntusu vermesi , ligde rezil olmamiz (Fatih Terimden bence daha buyuk hata Burakda). Yerli kalecilerde ismail ve fatih varken Okan Kocuku gondermesi , bundan dolayi Pena'yi alip yabanci transferden olmamiz filan . Beni suphelendiriyor.