Burak Elmas

Gedson kıçını yırtmıştı bize gelmek için. Aşırı üzülmüştüm tjk alınca. Eli ayağı düzgün takımda neler yaptığını görüyoruz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala döneminde alınan oyuncular katkı veriyor para kazanıyoruz vs. o da enteresan.

Bay ı çektiği için teşekkür ediyorum hakkını verelim.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rumenlere vereceğin parayı gedson'a versen şuan hala orta saha aramıyorduk hain herif.
Her şeyin bir neden sonuç ilişkisi var. Gedson gelseydi Burak elmas gitmeyebilirdi. Öyle olmasaydı da şu 2 şampiyonluğu alacak kadroyu kurmazdık. Yani evet sonuç olarak yaptığı yanlış evet ama hem Gedson alıp hem de gittiği senaryo yok diye düşünüyorum

kimi aldırıp aldırmadığı gram umrumda değil. galatasaray düşmanlarına ses çıkarmayan, hakkının yenmesine göz yuman, efsanelerine küfür ettiren basiretsiz, vasıfsız, karaktersizin tekiydi. 3 şampiyonluğu olan da gözümde aynı, gedson'u zartı zurtu almayanı da.

önce cimbomlu olun sonra yöneticiliğinizi tartışırız.

Her şeyin bir neden sonuç ilişkisi var. Gedson gelseydi Burak elmas gitmeyebilirdi. Öyle olmasaydı da şu 2 şampiyonluğu alacak kadroyu kurmazdık. Yani evet sonuç olarak yaptığı yanlış evet ama hem Gedson alıp hem de gittiği senaryo yok diye düşünüyorum
Burak elmas fatih terimi gönderdikten sonra her koşulda gidecekti hem takım çok kötüydü hemde yanında ki banka çalışanı duskunune sahip cikmaya devam ediyordu. Kendisi gedson'u alsa belki tepkiler azalırdı ama kendisi olabilecek en skandal olay ile rakibine kaptirinca başkanlıkta kalmayacağını kesinleştirdi. O ocak döneminde almalıydı pulgar gibi adam yerine.

Burak elmas fatih terimi gönderdikten sonra her koşulda gidecekti hem takım çok kötüydü hemde yanında ki banka çalışanı duskunune sahip cikmaya devam ediyordu. Kendisi gedson'u alsa belki tepkiler azalırdı ama kendisi olabilecek en skandal olay ile rakibine kaptirinca başkanlıkta kalmayacağını kesinleştirdi. O ocak döneminde almalıydı pulgar gibi adam yerine.
Gedson’u almaması ile Terim’i göndermesi aynı sebepten. Yani birisini farklı yapma ihtimali yok. Gedsonu almayısının sebebi olarak yabancı sınırı ve uzun kontrat vermek istememesini vs saçma sapan şeyleri öne sürmüştü. Gidip gomiş e 1,5 yıl kontrat vermişti. O yüzden Terim I gönderirken belliydi Gedson u almayacağı. Yoksa ilk günden getirebilirdi yani.

Bu Gedson işi çok sıktı tamam adam iyi oyuncu ama bıktırdı artık.

gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson gedson

Geri
Üst Alt