Burak Elmas

Ben kesinlikle Burak Elmas'a güveniyorum, destekliyorum ama seçilmeden önce bu kadar iddialı cümleler kuruyorsan sözlerini de yerine getirmeni bekleriz

En azından PSV maçına kadar takımın büyük bölümünün belli olmasını beklerim mesela...

Başkanım belliki transfer konusunda pek yol kat edemiyor. Bari Hollanda milli takimini birakan Frank de Boer'u Fenerbahceye itelesin Fatih Terimin yerine düşünüyoruz diyerekten. Boylelikle yangin tayfanin önünü almış olur.

Ben kesinlikle Burak Elmas'a güveniyorum, destekliyorum ama seçilmeden önce bu kadar iddialı cümleler kuruyorsan sözlerini de yerine getirmeni bekleriz

En azından PSV maçına kadar takımın büyük bölümünün belli olmasını beklerim mesela...
o sözünü yerine getiremezse ciddi destek kaybeder. en ufak sarsıntıda da hedef haline gelir. bu riski alacağını sanmıyorum öyle yada böyle psv maçına kadronun tamamına yakının hazır olacağını düşünüyorum. galatasaray dinamikleri izin vermez öyle iddalı sözlerin ardından yerine getiremeyen baskana.

Yine inanmadık sizleri çocuk reisler, affedin
d2z79upw0aaplso_16_9_1553415332.jpg

Ben psv maçı için oyuncu bildirim gününe kadar beklerim. Ondan sonrası elendik demek zaten

Eleştirmek için erken olduğunu düşünüyorum. Ufak tefek falsoları olsa da suçlamak için erken.

İnşallah bu arkadaş ustalık egitimini maketci başkanlardan almamıştır...

Geri
Üst Alt