Burak Elmas

hadi abi ya metin öztürk olsun şu adaylar içinde başka biri çıkmazsa yeni hoca getirsin gelen kişi

Dursun bile bunların yanında nurla yıkanmış gibi kalır..

Hamamcısı, damat feridi vs vs..

Aman Allah yazdıysa bozsun..!

Bizi mutlu edecek bir adayın çıkmaması ne acı..

Türkiyenin en büyük kulubü diyoruz..

Adaylar resmen fiyazko..

Ya seçim meçim olmuyo işte her gelen güç zehirlenmesi yaşıyor üstelik kalifiye aday da çıkmıyor artık. Kulüp satışı serbest olsa keşke

Var olanlar içinde hiçbiri.

Aysal başkan veya onun gibi baskın biride olabilir

Üstat Ünal Başkanın Dursun Özbek faciası yaşandığı zaman niye baskın karakterini ortaya koyup aday olmadı? Şimdilerde yerden yere vurduğumuz bu adamlar çıktı bir tek karşısına.

Sen de sanki görevde gibi sürekli açıklama yapıp duruyorsun yahu
Vasfın ne ki şu an
Bir seçil bakalım önce
Görevim yokken ben de bir sürü vaat veririm

Hadi ordan Burak Elmas, kim seninle niye temas halinde olsun ? Ayrıca hangi vasıfla temas kurup ne gibi bir vizyon ile görüşmeler yapacaksın ? Komedi dükkanı olduk iyice.

Ust düzey temasmis. Bu ülkenin konjonktürü bu. Salla babam salla, yalancıyı sevmiyorlar ya.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zoom'dan birileriyle görüşmekle kimseyi ikna edemez ki görüşmenin içeriği, ne unvanla katıldığı da belirsiz.

Hala bir tane plan/projeden bahsetmedi.

Her şeyi geçtim benim için sıradan bir gazeteci ona "Burak" diye hitap ettiği an bitti bir de çark edip adamı arayıp özür dilemiş, lol.

Adam aşırı popülist

hakem hatası olur twdan hemen mesaj atar

avrupa süper ligi senelerdir konuşuluyo dün çıkan bişey değil,iş olmuş bitmiş adam daha yeni temastayız diyip yine popülizm yapıyor bu zamana kadar aklın nerdeydi

bursadaki batuhan bir maçta 4 gol atmadan önce çocuğu kimse tanımıyodu,4 golü atınca fatih terim uzun zamandır takip ediyo diye haber yapıldı hemen,şuan esamesi bile okunmuyo

popülist söylemleri bırakın yeter

Geri
Üst Alt