Burak Elmas

Profesyonel döneme (1957+) bakarsak en genc ikinci baskan olacak secilirse.

Selahattin Beyazit (37-38)

Mustafa Pekin (49-50)

Alp Yalman (50)
Faruk Süren (50)
Mehmet Cansun (53-54)
Ulvi Yenal (53-54)
Ali Uras (55)
Adnan Polat (55)
Sadik Giz (55-56)
Refik Selimoglu (58-59)
Özhan Canaydin (59)

Suphi Batur (60-61)
Dursun Özbek (66)
Mustafa Cengiz (68)
Ünal Aysal (69)

Ali Tanriyar (71)
Duygun Yarsuvat (77)
Faruk süren de başkan olduğunda gençmiş daha yaşlı geliyordu bana.50li yaşlarda baya başkanımız varmış.son dönemdekiler biraz daha yaşlı tayfa

Tüm tuşlara basmış. Seçilir bence
Burak Elmas: "Polat Bengiserp abimiz 2. Başkanımız olacak. Denetleme Kurulu Başkanımız Asaf Savaş Akat, Disiplin Kurulu Başkanımız Alp Yalman, Sicil Kurulu Başkanımız Şükrü Ergün abimiz olacak."
Sanırım başkan seçilmek için tüm tuşlara basmayı deniyor Burak Elmas

Sosyal medyada taraftar gözünde ne derece kabullenilir bilemem ama doğruya doğru son başkanlara ve önümüzdeki seçimdeki başkan adaylarına bakarak çok daha hazırlanmış şekilde geliyor seçimlere Burak Elmas

Vaadleri ne derece doğru olacak, seçilebilecek mi bilemem ama seçilmek için kuvvetli bir yönetimi zaten vardı şimdi Alp Yalman / Şükrü Ergün gibi isimlerin adı geçiyor Faruk Süren / Fatih Terim ve Ali Dürüst ile olan yakınlığı ortada

Seçimleri kazanmak için 4 bir taraftan deniyor anladığım kadarıyla...

Annesiyle tanışıp sohbet etmiştim. Konu Galatasaraydan açılınca o zamanki Dursun Özbek yönetimine fena halde öfke kusuyordu. Hatırladığım, yönetime girecekti, son anda vaz geçmişti. Hanımefendinin dediğine göre de Dursun Özbek yamuk yapmış, birtakım suçlamalarda mı bulunmuş nedir, öyle bir şeyler anlattı hararetle...

Niyetini kimseye çaktırmadan bildiğini okuyan Faruk Süren' in damadı olması biraz kafamı karıştırıyor doğrusu...

Şimdiye kadar çıkan başkan adaylarınin tamamı hazırlıksız,heleki biri malum hırsız lakin Burak elmas 1 yıldır hazırlanıyor yani cümleleri bile net yaparız ederiz yada yapmamız lazım demiyor nasıl yapılacak finans kaynağı bu diyor yani çok daha net ve adam arkasına Faruk süren Mehmet Cansun Şükrü Ergün gibi önemli isimleri aldı dahada önemlisi Alp yalmani listeye alması önemli liseli 90 100 yaş arasının sevdiği bir isim alp baskan

Annesiyle tanışıp sohbet etmiştim. Konu Galatasaraydan açılınca o zamanki Dursun Özbek yönetimine fena halde öfke kusuyordu. Hatırladığım, yönetime girecekti, son anda vaz geçmişti. Hanımefendinin dediğine göre de Dursun Özbek yamuk yapmış, birtakım suçlamalarda mı bulunmuş nedir, öyle bir şeyler anlattı hararetle...

Niyetini kimseye çaktırmadan bildiğini okuyan Faruk Süren' in damadı olması biraz kafamı karıştırıyor doğrusu...
Dursun Özbek bile yamuk yapabiliyorsa bu adamı geçelim

Gördün mü @Emrah Yıldırım?!..Dursunumuz Şam şeytanı Bulut' u bile ketenpereye getirmiş!..

Roma' ya 15 milyona kimi çaktığımızı hatırlayamadım da neyse...

Pardon yaw; Roma değil Bruma diyormuş...

kendisinden tek beklentim: kurumsallık. İletişim olarak, yönetim olarak kalıcı şeyler yapmaları. Kendisi gidince her şeyin tamamen sil baştan olmaması lazım

başarı,ekonomi bunlar her zaman düzelir. Ama itibar kazanmak kolay değil, kaybetmek ise çok kolay
Mahzurlu bir kelime bu. Benim de çok güvenip hayal kırıklığına uğradığım birisi diline pelesenk etmişti de her şeyin içine etmişti en son...

Mahzurlu bir kelime bu. Benim de çok güvenip hayal kırıklığına uğradığım birisi diline pelesenk etmişti de her şeyin içine etmişti en son...

bu ülkede zor ama ukrayna'da shaktar bile 15 senedir bir isitkrar oturttu. Brezilya'dan ucuza getirip satıyorlar. Lucescu getirdi sistemi, o gidince bile işliyor. Ajax falan demiyorum shaktar diyorum. Büyük tarihi olan kulüp değil. Savaşın ortasında ve soğuk bir ülke. Adamlar brezilya'dan getiriyor yine de

Geri
Üst Alt