Burak Elmas

Direkt o twiti sildi ahbap.

ha.
o lafı twet mi atmış ben yayın yapıyor orda söyledi sandım
bu hareket cengizin stratejik bi hareketi olduğundan bu twitin hayatta kalması kredibilitesini azaltabilir diye silmiştir belki
bence bu hareket tepki görür ve seçim yapılır
Çengiz tam dursuna dönüştü koltuğa yapışmış waziyette

Galatasaray Başkan adayı Burak Elmas'ın sabahspor'a açıklamalarda bulundu;

"FATİH TERİM'İN G.SARAY'DAN AYRILMASI..."

"Fatih Terim'in G.Saray'dan ayrılması mümkün değil çünkü Galatasaray'ın ta kendisi ve teknik direktörlüğü bıraksa bile Galatasaray şapkası hep önünde olacak."Başkan seçilirsem, Fatih Terim ile devam etmeyi arzu ediyorum ama henüz hoca ile konuşmadığımdan hoca adına taahhüt veremem."

"ARDA ÖNEMLİ ROL ÜSTLENECEK"

Arda için Fatih Hoca zaten kararını verdi. G.Saray'ın yalnız bırakıldığı dönemde kaptan olarak sorumluluğunu fazlasıyla yerine getirdi. Kısa sürede güzel bir sınav verdi Arda...

Fatih Terim ve Arda gibi Galatasaray'ı evi gibi gören isimlerin varlığı çok önemli. Arda önce futbolcu sonra da başka görevlerde hem Galatasaray'ın bugününde hem de geleceğinde rol alacak.

1620288880178.png

Galatasaray Başkan adayı Burak Elmas'ın sabahspor'a açıklamalarda bulundu;

"FATİH TERİM'İN G.SARAY'DAN AYRILMASI..."

"Fatih Terim'in G.Saray'dan ayrılması mümkün değil çünkü Galatasaray'ın ta kendisi ve teknik direktörlüğü bıraksa bile Galatasaray şapkası hep önünde olacak."Başkan seçilirsem, Fatih Terim ile devam etmeyi arzu ediyorum ama henüz hoca ile konuşmadığımdan hoca adına taahhüt veremem."

"ARDA ÖNEMLİ ROL ÜSTLENECEK"

Arda için Fatih Hoca zaten kararını verdi. G.Saray'ın yalnız bırakıldığı dönemde kaptan olarak sorumluluğunu fazlasıyla yerine getirdi. Kısa sürede güzel bir sınav verdi Arda...

Fatih Terim ve Arda gibi Galatasaray'ı evi gibi gören isimlerin varlığı çok önemli. Arda önce futbolcu sonra da başka görevlerde hem Galatasaray'ın bugününde hem de geleceğinde rol alacak.

Ekli dosyayı görüntüle 121859

Bu ne laan.....cengiz dayan başkanım

Fatih Terim ve Arda devam edecekse, senin vasfın ne olabilir ki?
Gölgelerinde başkanlık etmek istiyorsan hiç gerek yok, zaten başımızdaki aynısını yapıyor.

Gscimbom mobil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt