Burak Elmas

Vizyon asagi yukari herkesin ayni. Ben senin misyonunu merak ediyorum. Umarim yaniltirsin.

Seçilmeden önceki programları izliyorum orgazm.

Burada baskanimiz ne guzel tok saticiyi oynamis.Iyi paraya satmistik .Ndiayeyi

Saka bir yana, muhtemel olarak sezonun kritik evresinde takimin en iyi oyunculardan birtanesinin satilmasina karsi cikmis. Eski yönetim ile ters düstügü
konulardan bir tanesi olabilir o dönem. Sahi, o kritik evrelerden takimin kilit isimlerini yollamak Cengiz yönetiminin resmi transfer politikasi olmustu.

başkan ekibinden çok şey bekliyoruz

ilk düğmeyi yanlış iliklediniz ama zamanla toplarsın umarım

bu arada ilk röportajlardan

Gerçekse rezillik cidden

Ulan bu kadar mı korkuyonuz bu heriften ya valla candaş olayından sonra dedim seçim sürecinde gerginlik istemiyodur falan diye ama bu açıklama gerçekten doğruysa pısırık bir başkanımı olmuş hayırlı uğurlu olsun

baştan kavga etmemeyi tercih edebilir

biraz zaman tanımakta fayda var

Futbolda güç elde etmek isteyen belli odaklar her zaman oldu. Bu odaklar zaman zaman siyasetçilerin haberi olmadan onların adını kullanarak konum elde etmeye çalışıyor. Futbolumuza böyle odaklar zarar veriyor. Futbol dünyası mutlaka bu odaklardan temizlenmeli. Futbolu bu kadar seven ve destekleyen Cumhurbaşkanımızın futbola zarar verecek hiçbir şeyin yapılmasına izin vermeyeceğini düşünüyorum.

Nasıl anlamak veya algılamak istediğinize de bağlı olay.

İçeriği okumaya zahmet edilseydi keşke.

Geri
Üst Alt