Burak Elmas

Gazete haberinden sonra

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas ile telefonda görüştü.

Görüşmede, Erdoğan, Burak Elmas’ı tebrik etti ve kendisine başarılar diledi.

başlanmış gene gözünün üstünde kaşın var elestirilerine. :D ve daha hiç bir elle tutulacak detay yok. şuan oturup kalkması kadarını gördük sanırım. .d

hey allah'ım ya. :D insan gercekten hayret ediyor. kelimelere dökemiyorum içimdekileri, öyle daralıyorum bazen su forumda yazılanları görünce.,

Bizim insanımızın sorunu bu bir kollektif yapıya seçilen kişinin ilahlaştırılması durumu var. Yapışmış kalmış insanların üzerine basit nezaket tavırlarını eziklik sanan üslupsuzluk ve kabalığı cesaretli olduğunu varsayıyorlar. Toplumsal gelişimimiz kültürümüz rezalet boyutlarda.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

başlanmış gene gözünün üstünde kaşın var elestirilerine. :D ve daha hiç bir elle tutulacak detay yok. şuan oturup kalkması kadarını gördük sanırım. .d

hey allah'ım ya. :D insan gercekten hayret ediyor. kelimelere dökemiyorum içimdekileri, öyle daralıyorum bazen su forumda yazılanları görünce.,
Başkanımız bizi ekibiyle birlikte başarıya ulaştıracaktır

Kabadayı başkan isteyenler tsli ibrahim hacıosmanoğlunu bi hatırlasınlar

Yönetim kurulu toplantılarında rus ruleti oynuyodu asıp kesiyodu 2011in kupasınıda alamadı kulübüde batırdı,imaj olarakta rezaletti

Bize efendi,kulübün haklarını üslubunca yedirmeyecek,kısaca işini yapacak adam lazım kurtlar vadisi konseyine adam aramıyoruz

Ha öyle silikte durmasın tabi özellikle oğuz altayın yanında bir görüntüsü var ellerini bağlamış kurbanlık koyun gibi duruyo tam rezalet

Makamın ağırlığını bu açıdan kaybetmesin yeter,üslup imaj olarak şuan için iyi

Adnan Polat atarlı bir başkandı ama kulübün o kadar hakkı yendi gak guk desede hiç bir sonuç alamadı. Özhan Canaydın ise görünüşte naif ve etkisiz bir insandı ama hakem Ali Aydına "O düdüğü asacaksın" dedi ve sonunda astırttı.

Etki başka bir şey. Önemli olan çok atarlı olup gak guk yapmak değil. Önemli olan lobi faaliyetleri ile işi bitirmek tıpkı Özhan başkanın yaptığı gibi. Dolayısıyla çok konuşup bağırıp çağıran başkanlar etkili başkandır yaklaşımı doğru değil.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve ekibi ilk yönetim kurulu toplantısını bugün 14.00’da Galatasaray Lisesi’nde yapacak.

millet nasıl meraklı kasıntı başkan görmeye,alışmışlar tabi siyasette böyle adamlar göre göre. adam galatasarayın hakkını savunsun, iyi bir yönetim sergilesin yeter, samimi ve mütevazi olması değerli bişey bence

Tamam sosyal medya kullanımının yasaklanmasını anlıyorum.

Ama artık çıkıp , kısa vadede planlar ne , Işıtan beyin ne görevde olacağı , sponsorluklar , transferler konusunda ufak bir bilgilendirme yapılsa güzel olacak.

Aziz Yıldırımın bugünkü açıklamalarının üzerinden TFF'yi istifaya davet etmek , boynunun borcudur artık.

mütevazı bi herif biraz da nerdy o yüzden barzo hayranlarını tatmin etmez ama bize gereken prof bir şekilde yaklaşıp akıllı hamleler yapacak ve ekibine liderlik etcek bir başkan, gerekirse puştlara lafı da koymalı bakalım bunları yapabilecekmi sn Elmas

Böyle bir adamın sessiz kalması beyaz sayfa neyim açması mümkün görünmüyor ağabey

Geri
Üst Alt