Burak Elmas

1 temmuza kadar vaktin kaldı

App aidiyet şeysi
12 transfer min
Kburgaz,salon inş start
Kulüp sözcüsü atanacak
Pilot takımlar açıklanıp bilgilendirme yapılacak
100mluk sponsor duyuru ve imza

Acele edersen iyi edersin

Bu adamda ezik durma sıkıntısı var. Koskoca klübün başkanı oldun şu omuzların bir dik dursun.

Yanındaki adamda el cepte poz vermiş. Samimiyet eyvallah da, makam da oturuyorsun biraz büyüklük gösterilsin bu nedir?

Çok iyi niyetli bir insan Burak Elmas belli oluyor. Ancak bunlar başına bela olur. Karar alırken de bu sıkıntıyı yaşar, poz verirkende. Fazla güveniyor çevresine.

Aynı candaş tolga mevzusu gibi
Dr Cal Habib Lightman
c628ca1a5f68843b15cbd4d8b4_YyAzNjY2eDIwNjIrMTE3KzY2AnJlIDUwMCAyODADZjljODFmOGJjNGI%3D.jpg

Tatava yapma kanka...
Herif şov yapmasına gerek yok.
Almanya ve İngiltere de başkanlar şov yerine işini layıkligile yapıyorlar. Biz de bunu umuyoruz başkandan.

Ne sovmenler gördük...

Dr Cal Habib Lightman
Ekli dosyayı görüntüle 127733

Tatava yapma kanka...
Herif şov yapmasına gerek yok.
Almanya ve İngiltere de başkanlar şov yerine işini layıkligile yapıyorlar. Biz de bunu umuyoruz başkandan.

Ne sovmenler gördük...

Olm ben adamın düşmanı değilim.
Dik dursun biraz , ben kendisine güveniyorum , kendi de beden dili olarak versin istiyorum. Başarılı olmasını istiyorum valla. Bir kerede akıl ile yönetilelim, bakalım ne oluyor görelim.

Almanya ve İngiltere örneğin burada yemiyor kanka. Çok iyi biliyor ahali yani. Umarım olur ben haksız çıkarım.

giphy.gif

Burak Elmas başkanla birlikte nihayet Galatasaray içindeki insan kaynağını kullanmaya başlayacağız sanırım. Diğer başkan adayları bu ziyaretleri yaptığını görmedim hiç insanlar onlara gelsin diye bekliyordu ama öyle bekleyerek insanlara ulaşılmaz. Metin Öztürk'te Cumartesi görüşeceklermiş Öztürk projelerini ve sponsorluklarını sunacakmış. Sposorlukları bulunmayan amatör branşlarda yararlanılabilir pek ala çünkü Öztürk tüm amatör branşlara sponsor bulduk 44 sponsorla geliyoruz demişlerdi.

Geri
Üst Alt