Burak Elmas

Atina'ya tekrar geri gidiyoruz sandım bir ara. O değilde hazırlık maçı bile yapamadan CL elemesine çıkacağız.
Kusura bakma ama cidden abartiyorsunuz. Psvnin oynadigi rakipleri gördün mü? Biri 5. digeri 6. lig. En üst olan almanya 3.lig takimi 0-0 bitti.

kpasa bunlardan daha iyidi

Renkdaslarimizin helak olmasına neden olan çapsız çıktı bu da...

sana ağa dedik paşa dedik bizi elaleme rezil etmez ön eleme gelmeden transferleri bitirir bir planı var dedik destek verdik
sen bizi kepaze ettin

Transfer beklentisini bizzat kendisi yaratti transferi 10 gün de bitirecek calismalarimiz var diyerek

Ayrica ekibinde olan isitan gun de psv macina kadar tam kadro oluruz demisti

Eger Hamamcioglu baskan secilmis olsaydi taraftarin öyle büyük beklentileri olmayacakti mesela cünkü kücülecegiz alt yapiya Önem verecegiz tarzinda aciklamalari vardi

Artik bu saatten sonra elestirilmesi gayet dogal,özelikle ilk haftalar ben dogru bulmuyordum yapilan elestirileri Ama bundan sonrasi icin kesinlikle hak ediyorlar

Bizim hedefimiz avrupa olmali,gelecek hafta cok kritik bir macimiz var ama hala takim da Adam akilli bir sol bek,bir Sag bek ve en azindan bir Orta saha oyuncusu yok

Eksikler bunlarla kalmiyor Ama en azindan bir umut bu 3 mevki de birseyler bekliyor taraftar

Böyle giderse yakın bir zamanda twitter'de gündemde #birakelmas gibi birşeyler görmeye başlarız.

Bir vasıfsız baskan gitti yerine baska bir vasıfsız baskan geldi malesef. Butun ipler Fatih Terim'in elinde.

Seçimi bile takip etmedim totem yapıp şu hale geldiğimiz noktaya bak. Amacınız ney sayın başkan verdiğiniz sözler nerde hadi Allah aşkına yaa. 3-4 scout transferi bari yapsaydık illa isim şart değil bu şartlar altında nasıl mücadele edecez psv ile her yer eksik bazi bölgelerde topçu bile yok Allahını seversen şu saatte mesaj giriyorum ayıp yaa.

Geri
Üst Alt