Burak Elmas

1997 yılında, Faruk Süren, Burak Elmas'ı altyapının başına getirdi. Burak, teknik direktör Fatih Terim ve ikinci başkan Ali Dürüst ile işbirliği yaparak Florya'da bir okul kurdu. Elmas ailesi bu okul için bir serveti Galatasaray'a hibe etti. Bu ülkenin en modern, en ileri tesislerinden biri ortaya çıktı.. Bir okul. Spor dalı futbol olan bir okuldu bu..
Bana okulu Burak değil, Fatih gezdirmişti o yıllarda.. Coşkuyla, heyecanla.. Büyülenmiştim..
Hoca tüm boş vakitlerinde bu okulda, bu gençlerle beraberdi. Kantinde, kafede, terasta, sınıflarda..
"Burada nasıl mutlu oluyorum bilemezsin Hıncal" dedi bana..
Bugün milli takımın iskeletinden de fazlasını oluşturan gençler, işte o okulda futbola başlayan çocuklar..
Fatih Terim-Burak Elmas altyapısından yetişen büyükler de var.. Gelecek yıllarda Galatasaray'ı ve milli takımı omuzlamaya hazırlanan..
Cafercan, Mülayim, Arda, Uğur, Zafer ve niceleri..
Teşekkürler Burak Elmas.. Teşekkürler Fatih Hocam..
Bugün adınız anılmasa bile, eserlerinizin gururunu içten içe yaşadığınızı biliyorum.
Bugün nasıl mutlu olduğunuzu biliyorum.

Burak Baskana Güvenmiyen net Futbol Cahilidir baska bise degil
Baskanin ne tür sorunlarla karsilasdigini bilmiyorsunuz sallamasi kolay söyle böyle diye
euro almis basini gitmis dogru düzgün kulübe para girmiyor
gecmis yönetimlerin sov amaclari yapdiklari transferlerden kurtulamiyorsun
sonra salla dur
biraz realist olalim arkadaslar Burak baskana Fatih hocamiza güvenelim

Burak Baskana Güvenmiyen net Futbol Cahilidir baska bise degil
Baskanin ne tür sorunlarla karsilasdigini bilmiyorsunuz sallamasi kolay söyle böyle diye
euro almis basini gitmis dogru düzgün kulübe para girmiyor
gecmis yönetimlerin sov amaclari yapdiklari transferlerden kurtulamiyorsun
sonra salla dur
biraz realist olalim arkadaslar Burak baskana Fatih hocamiza güvenelim
Realist olacaksak niye tutamayacağı vaatleri veriyor? Kimse ondan böyle vaatler beklemiyordu.Niye insanları umutlandırıp sonra çıkıp özür diliyor?

Ben güvenmiyorum burak elmasa adayken de güvenmiyordum.Şu ana kadar beni haklı çıkardı.

Mustafa Cengiz'in kulübü mali yönden kötü yönettiğini düşünmüyorum. En büyük göstergesi Seçime bir sürü adayın girmesi.Hatırlarsanız 2-3 yıl öncesine kadar aday bulamıyorduk.

Ekonomi 101 dersi alan bile kulübün 3.5 senedir ne kadar kötü yönetildiğini ekonomik tablolardan okuyabilir.

Galatasaray ve diğer Türk takımları bu şekilde devam edemez tek çare yabancı sermaye gruplarına satılmaları, şahsen Rus bir iş adamının Galatasaray'ın sahibi olmasını isterim.

bu borcu odeyecek enayi anasinin karnindan dogmadi henuz
Borç çok mesele değil 200 milyon euro falan

Hisselerin %51ini toplasalar zaten 150 milyon euroyu geçmez. 350 milyon euro taraftar sayısı ve camia gücüne göre iyi bedel. Tek yapılması gereken düzenli Avrupa gören bir yapılanma oluşturmak zaten bu olunca ligin yayın geliri de artar.

Yani iyi bir yatırımcı için bence makul

Doğru yapılanma sonunda milyar dolara rahat satılır.

Borç çok mesele değil 200 milyon euro falan

Hisselerin %51ini toplasalar zaten 150 milyon euroyu geçmez. 350 milyon euro taraftar sayısı ve camia gücüne göre iyi bedel. Tek yapılması gereken düzenli Avrupa gören bir yapılanma oluşturmak zaten bu olunca ligin yayın geliri de artar.

Yani iyi bir yatırımcı için bence makul

Doğru yapılanma sonunda milyar dolara rahat satılır.
ustat bu sahiplik olayi bizim ozelimizde biraz mumkun degildi sanki.
sinan bir ara logo bile bizim degildi diyordu

ustat bu sahiplik olayi bizim ozelimizde biraz mumkun degildi sanki.
sinan bir ara logo bile bizim degildi diyordu
Tüzük değişikliği ve genel kurul onayına bakar bence, tam hakim değilim ama sürece. Tam olarak satılmaz zaten %51i satılır.

Benim kastım Tr kulüplerine yatırım mantıksız değil kesinlikle, aksine çok mantıklı taraftar etkisini düşünürsek.

daha amatör şubeleri dernekten ayıramıyoruz kulübü mü satacaklar yav.

Geri
Üst Alt