Burak Elmas

yapılacak list
önce bi kaç topçuyu yollayacan
tffyi basıp limit ve sınırı değiştirecen
sponsor işini halledecen
pilot takım fln işinde yol katedecen
anca o zmn titrindeki başkan kelimesini silmeyiz. burak bey

psv maçı için sorumluluğu üstüne aldı. bu durumda fatih terim'den çok eleştirilmesi gereken kişi kendisi. gidip panikle 5 milyon euroları saçma sapan adamlara vermesin de bundan sonra. benim için en önemli icraati o olur.

.
20210722_010135-COLLAGE~2.webp

Vizyonermiş, proje adamıymış falan. Tek projesi Ft’ye kulübün anahtarını teslim etmek olan adamdan kulübe bir hayır germeyeceği belli değil miydi? Seçimde hiçbir adayı tutmadım. Ama şimdi bakınca Hamamcıoğlu’nun hakkı yenmiş diye düşünüyorum.

Yeliz'in ''YALAN'' parçasını bırakalım bu geceye

Psv’ye elenmemiz Normal de transferleri geciktirdigi icin kendisine yazar diyecegim Ama Fatih hoca takimi Okadar kötü hazirlamis ki sira baskan’a gelmez

Gelecegin kadrosunu kurmak icin,ne zaman Donk ile sötzlesmeyi uzatacaksin Burak bey? Taraftarin tepkisinden korkuyorsun diye, adama 1 ay ekstra tatil mi veriyorsun?

Evet sorumluluk sendeydi simdi ne olacak nasil bir tepki göstereceksin merak ediyorum? Gerci secim öncede bir ton söz verdin hangisini tuttunda simdi sorumlulugu üstüne alacaksin. Önceden dedigim gibi Dursun ve ekibinden daha beter cikacak bunlar ve yarim kalan görevi yani galatasaray batirmayi tamamliyacak kendi menfatleri icin.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2.macinda istifaya davet edilerek tarihe geçebilir.Ben bu kadar yalan vaatle GS başkan olan birini daha hatırlamıyorum.Bende inandım destekledim yalan yok.beni de kandırdı.

Neyse ki kendi adima ben yemedim.

Bunun capini biliyordum.

Kendisi benim icin bu saatten sonra çulsuz dursun dur.

Geri
Üst Alt