Burak Elmas

Kulübümüzün Başkanı Sayın Burak Elmas'ın Tetikçi PFDK'ya Gönderdiği Efsane Yazı:

"Daha önce müteaddit defalar kamuoyu ile paylaştığım üzere, Türkiye Futbol Federasyonu hukuk kurullarının tarafsız ve bağımsız olmadığı tüm futbol paydaşlarının malumudur. Yönlendirme ve talimatla karar verdiğinizden, yapılacak olan herhangi bir savunmanın önem arz etmediğinin farkındayım.

Kurullarınızın adil olmadığı vermiş olduğunuz çelişkili ve adaletsiz kararlarla sabittir. Hukukun üstünlüğünü değil, üstünlerin hukukunu önceleyen ve talimatla karar veren kurulunuz nezdinde savunma yapmayı zül addederim. Yapılan sevk ve kurullarınızın vereceği cezalar Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olan Galatasaray Spor Kulübü'nü ve bizleri yıldıramaz. Bugün olduğu gibi gelecekte de doğruları söylemeye, sporun bütün paydaşları adına adaletin tecellisi için mücadele etmeye aynı kararlılık ve azimle devam edeceğiz. Bu hukuksuz uygularınız ise tarih önünde ve kamu vicdanında mahkum olacaktır."

bi ara maci birakip telefon ile ugrasti. transfer cabaliyordu galiba xd . bASKanim benim beee

Hak mahmuriyeti verdiler. Twitterdan saldiracak bASKanim!

16414.webp

Futbolcu satis konusunda da iyi isler bekliyoruz Baskan'dan. Oze donelim, biz ne dedik ? Network'u guclu bir yonetim gelmedikce, Terim hoca en iyi alternatif kalan her secenekte sonu felaket olan bir senaryo cikiyor. Guzel iyi hos, transfer politikasi mutluluk verici, ama satis da cok onemli.

Başkanım boşuna senci olmadım. Bizi Hamamcilarin eline birakmadigin için teşekkür ederim

Geri
Üst Alt