Burak Elmas

Başkan sen ve yönetimin o Hataylı erol bilecik in kulübümüzden ve camiamızdan özür dilemesini sağlamazsanız yazıklar olsun.Fener yönetiminin zihniyetini ve karakterlerini biliyoruz ama yine de bu özür olayının üzerine gidilmeli.

Kime vefa?
Hadi Fatih Terim olsa neyse de Burak Elmas icin ne vefasi?
Kişilere değil Galatasaray’a vefa. Adam daha yeni gelmiş hoca ile bir proje altına girmişler bu projenin meyveleri öyle kısa sürede çıkacak değil uzun süreli bir düşünceleri var. 6 ay olmuş hemen istifa.

Ben bu dostluk masallarına da, gençleşme işimize de, TFFye karşı tavrına da, hiçbir şeyine inanmıyorum.
Yapmak için yaptı çoğu şeyi. Seçim vaatleri havada asılı kalmasın diye yani. Ama bazılarıyla da çelişti.
Madde madde yazmaya gerek bile görmüyorum. Daha geldiği haftada bazı ziyaretleri vardı ki misal çok da yankı buldu, herkes tepki koydu, yani bakıyorsunuz bir yanda şiddet uygulamayı önerenler ağırlanıyor, diğer yanda karşıt olduğunu beyan eden görüş için dostluk maçı yapılıyor ama sonuç ortada. İnsanlar bence samimi ve bir çizgide olmadığı, özetle inanmadığı şeyleri yapmamalı. Benim için eksileri daha gelmeden vardı, günbegün de arttı. İşin sportif ve tabela kısmı belki de en son sırada gelendir. En azında benim için...

Kişilere değil Galatasaray’a vefa. Adam daha yeni gelmiş hoca ile bir proje altına girmişler bu projenin meyveleri öyle kısa sürede çıkacak değil uzun süreli bir düşünceleri var. 6 ay olmuş hemen istifa.
Senin öne sürdüğün neden yüzünden şu an istifa etmesi gerekiyor, Galatasaray adını çoçuk oyuncağına çevirdi 6 ay içinde.

Kimse dostluk maçından dolayı eleştirmiyor. Plansızlıktan programsızlıktan dolayı eleştiriyor. Böyle bir takım kurmuşsun bari adam gibi kadro kur. Hadi kuramadın neden Fb ile ilk maçını yapıyorsun. Onu da geçtim Fb ile dost mu olunur. Maç sonunda yaptıkları paylaşımları umarım Elmas ve ekibi görmüştür de biz ne mallık yaptık demiştir.

Sadece bundan dolayı eleştirilmiyor elbette. Onlarca hatası var. Futbol takımı başarısız gidiyor, hakemler doğruyor ses çıkarmıyor, Rize başkanı bile posta koyuyor, amatör branşlar sefalet içinde. Neden oturuyorsun o koltukta diye sormazlar mı?

Ha belki de bu adam gerçekten beceriksizdi de biz şişirdik biz ondan çok şeyler istedik o da olabilir. Ama kendisininden beklenen başkanlığı göremiyoruz. Biz fenerliler gibi vasata tamah etmeyeceğiz. Hiçbir Galatasaraylı vasat sevemez, biz mükemmeliyetçilik ilkesi yüzünden başarılı olmuş takımız. Vasat sevenler fbyi tutsun.
Bence butcenin disina cikip kulfet yaratmamak gerekir, paramiz bu seviyede takima yetiyorsa bu seviyede takim kuralim. Hic takim kurmayacagimiza bir tane ortalama da olsa kurmamizi da desteklerim. Fener 100 tane de atsa fikrim budur

Vasat demek icin cok erken bence, sonuclari nasil olacak bu sureclerin bilmiyoruz. Belki sportif olarak inanilmaz basarilara imza atacak, belki ulkedeki futbol duzenini degistirecek. Elestiri hakkimi sakli tutarak konusmak icin cok erken oldugunu soylemek istiyorum

Son olarak bizi yavsak Fenerlilerin soylemleri altinda ezdirecekse yaziklar olsun. Bu igrenc camiayla sosyal sorumluluk projesine bile girilmez iste bugun de gorduk. Tamam cigirtkan olmak istemiyorlarsa, manasiz kavgalara girmek istemiyorlarsa bir sey demeyiz, hatta iyi niyetli olup bu dostluk maclarini kabul etmelerini de desteklerim ama Fenerlilere agzinin payini vermekten asla cekinmemelidir

Dedigim gibi benim adima zaten bu tip durus ve degerler daha onemlidir

Sabah NIhat Ozdemir aksamda Fenerli yoneticin dedikleri , agrina gitmiyor mu baskanim ?

Klasik koyun milleti
En tepedekini şeçerkende güdülmek ister ,en dipteki muhtarında da

İstifanızı kendi benliğinize verip ,insan olun sonra değerlendirin başkalarını

Sokuk kadin futbol hazirlik maci icin ne bu tantana

Bence butcenin disina cikip kulfet yaratmamak gerekir, paramiz bu seviyede takima yetiyorsa bu seviyede takim kuralim. Hic takim kurmayacagimiza bir tane ortalama da olsa kurmamizi da desteklerim. Fener 100 tane de atsa fikrim budur

Vasat demek icin cok erken bence, sonuclari nasil olacak bu sureclerin bilmiyoruz. Belki sportif olarak inanilmaz basarilara imza atacak, belki ulkedeki futbol duzenini degistirecek. Elestiri hakkimi sakli tutarak konusmak icin cok erken oldugunu soylemek istiyorum

Son olarak bizi yavsak Fenerlilerin soylemleri altinda ezdirecekse yaziklar olsun. Bu igrenc camiayla sosyal sorumluluk projesine bile girilmez iste bugun de gorduk. Tamam cigirtkan olmak istemiyorlarsa, manasiz kavgalara girmek istemiyorlarsa bir sey demeyiz, hatta iyi niyetli olup bu dostluk maclarini kabul etmelerini de desteklerim ama Fenerlilere agzinin payini vermekten asla cekinmemelidir

Ben hiçbir zaman amatör branşlar öylesine formaliteden yarışsın düşüncesine sahip olmadım. Zaten bu düşünce yüzünden erkek basketbol takımı geçen sezon az kalsın küme düşecekti. Amatör branşlar şampiyonluklar için de var olmalıdır. Hadi olamadın, elbet spor bu başarısızlık da var işin içinde. Ama farklı yenilgiler, küme düşmemek için oynamaları siz Galatasaray gibi kulübe yakıştırabiliyorsanız onu bilemem. Ben koskoca Galatasaray'ın amatör branşlarda sefilleri oynamasını kabullenemiyorum. Adam gibi sponsor bulacaklar veya kapatacaklar. Kimse fener gibi 3 kuruşluk takımlara dalga konusu edemez ettiremez.

Taraftarlar neden Ünal Aysal'ı hala seviyor? Bugün bir haksızlıkta hemen Aysal başkanım diyorlar? İşte bu yüzden.

Renktaş ilk kısım hakkında yorum yapıyorum, olay bütçe değil. Bu şube yeni kurulmuş bir şube, paran yoksa kurmayacaksın. Üstelik Başkan seçim dönemi şubenin sponsoru hazır demişti. Sponsor ile sözleşme bugün imzalandı. Çiğ köfteci açar gibi şube kurmuş. Yeni takım, yeni oyuncular yerine 2.Ligde oynayan takımın oyuncuları ve teknik direktörünü alarak 1. Ligde yarışmacı olmaya çalışmış. Olan bir şubede bütçe düşürse laf etmem ama yeni bir şube açıyorsan önce Markanı düşünerek hareket edip belli bütçede başlamalıydı. Koyamıyorsa, bu sene değil 1-2 sene sonra açabilirdi. Çok ihtiyacımız mı vardı buna.

Son 10 günde kendinden o kadar çok yedin ki üzülüyorum sana başkan

Ben hiçbir zaman amatör branşlar öylesine formaliteden yarışsın düşüncesine sahip olmadım. Zaten bu düşünce yüzünden erkek basketbol takımı geçen sezon az kalsın küme düşecekti. Amatör branşlar şampiyonluklar için de var olmalıdır. Hadi olamadın, elbet spor bu başarısızlık da var işin içinde. Ama farklı yenilgiler, küme düşmemek için oynamaları siz Galatasaray gibi kulübe yakıştırabiliyorsanız onu bilemem. Ben koskoca Galatasaray'ın amatör branşlarda sefilleri oynamasını kabullenemiyorum. Adam gibi sponsor bulacaklar veya kapatacaklar. Kimse fener gibi 3 kuruşluk takımlara dalga konusu edemez ettiremez.

Taraftarlar neden Ünal Aysal'ı hala seviyor? Bugün bir haksızlıkta hemen Aysal başkanım diyorlar? İşte bu yüzden.
Dussun abi bence urettiginden daha fazla geliri harcamaya haklari yok. Acikcasi erkek futbol disinda hicbiri de umrumda degil, sadece varliklarini prensip olarak olumlu goruyorum.

Unal Aysal'in amator branstan cok daha onemli artilari vardi, bu surekli bahsettigim Galatasaray durusu konusunda kamusal alanda verdigi demeclerle aldigi aksiyonlarla gercekten ornek bir baskandi. Ama o da ekonomik anlamda sonlara dogru ciddi bir felaket birakti, bunda amator branslarin da etkisi vardi

Geri
Üst Alt