Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.247
- 15.078
- 1.878
Adam gibi cevap veremezsen, hocayi kov ve istifa et. Hamamcioglu baskanim Pilates yaparak kurtarir bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yalan soyleyeyim prestijimizi etkiledigine zerre inanmiyorum ama belki de ben hic takmiyorumdur amator branslari bilemedim. Adi ustunde amator, insanlar hobi olarak yapiyorlar bu isleri.Renktaş ilk kısım hakkında yorum yapıyorum, olay bütçe değil. Bu şube yeni kurulmuş bir şube, paran yoksa kurmayacaksın. Üstelik Başkan seçim dönemi şubenin sponsoru hazır demişti. Sponsor ile sözleşme bugün imzalandı. Çiğ köfteci açar gibi şube kurmuş. Yeni takım, yeni oyuncular yerine 2.Ligde oynayan takımın oyuncuları ve teknik direktörünü alarak 1. Ligde yarışmacı olmaya çalışmış. Olan bir şubede bütçe düşürse laf etmem ama yeni bir şube açıyorsan önce Markanı düşünerek hareket edip belli bütçede başlamalıydı. Koyamıyorsa, bu sene değil 1-2 sene sonra açabilirdi. Çok ihtiyacımız mı vardı buna.
Galatasaray Spor Kulübü olarak kuruldu. Spor branşlarını takip eden başarılı olmasını isteyen milyonlarca taraftarımız var. O zaman ya kapatacaksın ya da destek vereceksin. Hiçbirini yapmazsan böyle sonuçlar alıyorsun. Şu an hedefsiz giden amatör branşlara milyon dolarlar gidiyor formalite maçlarına çıkmak için. Çünkü o formalite maçlarına çıkmak için bile bir takım kurmak lazım.Dussun abi bence urettiginden daha fazla geliri harcamaya haklari yok. Acikcasi erkek futbol disinda hicbiri de umrumda degil, sadece varliklarini prensip olarak olumlu goruyorum.
Unal Aysal'in amator branstan cok daha onemli artilari vardi, bu surekli bahsettigim Galatasaray durusu konusunda kamusal alanda verdigi demeclerle aldigi aksiyonlarla gercekten ornek bir baskandi. Ama o da ekonomik anlamda sonlara dogru ciddi bir felaket birakti, bunda amator branslarin da etkisi vardi
Hayir efendim spor kulubu falan ayak yapmaya gerek yok Ali Sami Yen spora merakli biriydi evet ama Galatasaray futboldur yani bunun aksini iddia etmek abesle istigal olur. O milyonlarca taraftar elini cebine atip gelir yaratirsa basari gelir zatenGalatasaray Spor Kulübü olarak kuruldu. Spor branşlarını takip eden başarılı olmasını isteyen milyonlarca taraftarımız var. O zaman ya kapatacaksın ya da destek vereceksin. Hiçbirini yapmazsan böyle sonuçlar alıyorsun. Şu an hedefsiz giden amatör branşlara milyon dolarlar gidiyor formalite maçlarına çıkmak için. Çünkü o formalite maçlarına çıkmak için bile bir takım kurmak lazım.
Aysal son senesinde özellikle Mancini devre arasında yapılan transferler ve Prandelli ve onun döneminde yapılan transferler ile zaten miadını doldurmuştu ve gitti. Ama diğer alanlarda çok başarılıydı.
Ben de kapatılması gerektiğini düşünüyorum yatırım yapılmayacaksa. Ama dursun kendi kendine oynasınlar ezeli rakiplerden fark yesinler fikrini asla savunanmam. Galatasaray tavla maçı yapsın yenmesini isterim.Hayir efendim spor kulubu falan ayak yapmaya gerek yok Ali Sami Yen spora merakli biriydi evet ama Galatasaray futboldur yani bunun aksini iddia etmek abesle istigal olur. O milyonlarca taraftar elini cebine atip gelir yaratirsa basari gelir zaten
Basarisizliktan korkup bu branslari kapatmak asil ayip olandir bence. Amator branslardan asla zarar ettigimizi dusunmuyorum bu Cengiz zamaninda da boyleydi olmasi gereken de bu
Ben de yenmesini isterim canim. Yenemezse takmam futbolda taktigim gibi, onu demek istedimBen de kapatılması gerektiğini düşünüyorum yatırım yapılmayacaksa. Ama dursun kendi kendine oynasınlar ezeli rakiplerden fark yesinler fikrini asla savunanmam. Galatasaray tavla maçı yapsın yenmesini isterim.
Dursun bile boyle rezillige imza atmazdi. Madem dandik takim kurdun ne diye fenerle icerde mac ayarliyorsun
nihata ve o fener yöneticisine haddini bildirmezsen bi hiçsin artık.
Valla ben de senin gibi düşünüyorum.. Çok fena oyuna gelmişiz gibi hissediyorum.. Adam adeta ali koç'un evladı gibi sürekli peşinde dolaşıyor.Kripto mudur, nedir? Bu ne rezalettir böyle!?
galatasaray camiası ve taraftarı böyle bi pasifliğe daha fazla müsade etmez. ya o bağladığı elini açıp tersiyle tokatı patlatır bu galatasaray düşmanı şerefsizlere ya da taraftarın gözünden tamamen düşer.Yanında el bağladığı kişiye mi had bildirecek?