Burak Elmas

Baskan sen ne zaman konusacaksin?Altay macindaki rezaletten sonra sessizliginizi, herhalde dikkat dagitmamak icin lazio macini bekliyorlar diye dusundum hala cit yok.Bugun unuttuk olanlari, sivasta yine hatirlatacaklar.Lig nasil devam edecek boyle

Baskan sen ne zaman konusacaksin?Altay macindaki rezaletten sonra sessizliginizi, herhalde dikkat dagitmamak icin lazio macini bekliyorlar diye dusundum hala cit yok.Bugun unuttuk olanlari, sivasta yine hatirlatacaklar.Lig nasil devam edecek boyle
Basketbolda da katliama uğradık ama üçlük oranımız düşük olduğu için bir şey olmaz (!) Biz önce kendi oyunumuza bakalım değil mi başkan.

basket şubesini kendisine soramayız zira NEF beye sattı şubeyi

bence garip bir hamleydi ama Neyse.
Hakemleri kime soracağız peki ? Maçın son anlarında de colo hücum faul yaptı fb öne geçti maç orada koptu. Hakemlere düdüğü nef mi astıracak ? Eğer öyleyse o koltukta durmasının anlamı yok.

Hakemleri kime soracağız peki ? Maçın son anlarında de colo hücum faul yaptı fb öne geçti maç orada koptu. Hakemlere düdüğü nef mi astıracak ? Eğer öyleyse o koltukta durmasının anlamı yok.

fbnin uşağı tff ve mhkyla mücadele edemediğini ve koçun ofisboyluğundan öteye gidemeyeceğini ztn ispatladı rtaş.

Ne olcak sonumuz ya. Cidden moralim çok bozuk. Mevzu sadece skorlar da değil.
Çok sessiz kalıyor. Başlarken ezdirmeyeceğini beyan etmişti.
Birçok başkana da twitterdan sallamış yani. Haklı olarak hepimiz soruyoruz...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. fb camiasıyla kanlı bıçaklı olalım diyen yok, mesafe iyidir.
Geçen aramızdan bir arkadaşta dedi benim de kafama takılan kısımlardan biri o açıkçası.
MC döneminde Terim bozuluyordu Koç yakınlığına. AA ile bile yani bildiğim restleşmeleri söz konusuydu.
Şimdi ne değişti...Tamam eskisi gibi fb-GS rekabetleri olsun ben de isterim ama karşımızda adil yarışan bir rakip yok.
Bunu anlamak bu kadar zor değil...

Geri
Üst Alt