Burak Elmas

Fenerin abisi Nihattan ayar yiyen birisin sen.
KORKAK bir SAKSIsın fazlası değil.
Bir taraftar olarak senden utanıyorum.

Seni Galatasaray başkanı olarak tanımıyorum. Sen iktidardan korkan, büyük ihtimalle arka planda hesapları olan ve Galatasaray'ın hakkını savunamayan birisin. Benim nezdimde bu kulübün malzemecisi senden daha faydalıdır Galatasaraya. Seni destekledim yanlış yapmışım. Yanındaki başkan ibaresinin kaldırılmasını talep ediyorum.

Bugün çıkan Nevzat imzalı haber. Ben ümidimi kestim artık.

Galatasaray’da strateji değişiyor. Artık hakemler ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında Başkan Burak Elmas kendisi yerine daha çok ön planda Teknik Direktör Fatih Terim’in olmasını istedi.​

Ne zaman öne çıkmış çok merak ediyorum. Rodop'un dün yaptığı habere göre Çarşamba günü Tff ile dostluk mesajları verilecek demiş. Çok bir şey beklemiyorum artık. Tepki gösterse bile umurumda değil. Samimi bulmayacağım.

baban ali koç senden daha başkan

Yoo..Yetersiz görüyorum..

Yiğit Şardan, “diğer adayların kapasitesini biliyorum, sırf eş dost akraba ilişkisiyle birisini seçmeyin” demişti..

Bu sözler Burak Elmasa idi..

Ve dedikleri çıkıyor..

akrabadan kastı süren ise ondan dolayı değil

oy verenelr sade ve sadece fatih terime emir eri olsun diye seçtiler bunu galatasaraya başkan olsun diye değil

ekibinde fena adamlar da yoktu ama kendisi köhne bir zihniyetin emir eri olduğu için yönetimindeki iyi isimler de işe yaramadı

federasyona karşı etkisi benle aynı. amerika'da tanıdığım olsa ben de nihat'la oturup bi yemek yerim. kesin hesabı da buna kitlemişlerdir.

Seni taraftar getirdi Burak başkan ya biseyler değişmesi için herşeyi göze alıp kamikaze olacaksın yada pasif kala kala gideceksin

Bugün çıkan Nevzat imzalı haber. Ben ümidimi kestim artık.

Galatasaray’da strateji değişiyor. Artık hakemler ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında Başkan Burak Elmas kendisi yerine daha çok ön planda Teknik Direktör Fatih Terim’in olmasını istedi.​

Ne zaman öne çıkmış çok merak ediyorum. Rodop'un dün yaptığı habere göre Çarşamba günü Tff ile dostluk mesajları verilecek demiş. Çok bir şey beklemiyorum artık. Tepki gösterse bile umurumda değil. Samimi bulmayacağım.
Bu ne saçma bir mantıksızlıktır yahu adam lan dese 3 maçtan başlıyor zaten. Başkan kim karar versin o halde.

Bu yapı ile kim baskan olsa da mücadele edemez. Karşında sadece federasyon yok , hükumetin atanmış adamlari bunlar. Hükumet değişmedikçe bize olanlar degismez. Sanki secimle mi geliyor federasyon?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yapı ile kim baskan olsa da mücadele edemez. Karşında sadece federasyon yok , hükumetin atanmış adamlari bunlar. Hükumet değişmedikçe bize olanlar degismez. Sanki secimle mi geliyor federasyon?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman neden başkan seçilmeden önce atıp tutuyordu böyle kulüp yönetilmez hakkımızı savunamıyorsunuz diye? Mustafa başkan çıkıp konuşuyordu en azından ceza da alıyordu. Bu naptı geldiğinden beri?

Geri
Üst Alt