Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamamcıoğlu gelse hocayı kovmuştu adam gibi bir hoca getirmişti ligde bu kadar nal toplamamış olurduk. Belmas gelmeden önce şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye 50 tane vaatte bulundu hani nerde?Hamamcı oglu gelse daha mı çok konuşurdu?
Yoo..Yetersiz görüyorum..tek sorun konuşmaması mı
Yoo..Yetersiz görüyorum..
Yiğit Şardan, “diğer adayların kapasitesini biliyorum, sırf eş dost akraba ilişkisiyle birisini seçmeyin” demişti..
Bu sözler Burak Elmasa idi..
Ve dedikleri çıkıyor..
O da gelse onu da iki ay içinde hamam oğlanına çevirirlerdi üstat. Bunların hepsi aynı maalesef.Hamamcı oglu gelse daha mı çok konuşurdu?
Bu ne saçma bir mantıksızlıktır yahu adam lan dese 3 maçtan başlıyor zaten. Başkan kim karar versin o halde.Bugün çıkan Nevzat imzalı haber. Ben ümidimi kestim artık.
Galatasaray’da strateji değişiyor. Artık hakemler ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında Başkan Burak Elmas kendisi yerine daha çok ön planda Teknik Direktör Fatih Terim’in olmasını istedi.
Ne zaman öne çıkmış çok merak ediyorum. Rodop'un dün yaptığı habere göre Çarşamba günü Tff ile dostluk mesajları verilecek demiş. Çok bir şey beklemiyorum artık. Tepki gösterse bile umurumda değil. Samimi bulmayacağım.
!!!!!!!oturma odasındaki mi mutfaktaki mi hangi masaya yumruğunu vuracağını unutan belmas masaya yumruğunu vurmaktan vazgeçti
öyle twitçilikle olmuyo bu işler
O zaman neden başkan seçilmeden önce atıp tutuyordu böyle kulüp yönetilmez hakkımızı savunamıyorsunuz diye? Mustafa başkan çıkıp konuşuyordu en azından ceza da alıyordu. Bu naptı geldiğinden beri?Bu yapı ile kim baskan olsa da mücadele edemez. Karşında sadece federasyon yok , hükumetin atanmış adamlari bunlar. Hükumet değişmedikçe bize olanlar degismez. Sanki secimle mi geliyor federasyon?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi