Burak Elmas

Kelle almanın vakti gelmedi mi? Çağır teknik ekibi "noluyo birader" de.

TFF'ye dayılanamayacağız anlaşıldı bari içeride bir şeyler yap da hakeme kalmasın iş.

Bu başlığa yazmıştım tekrar yazayım; Kendisi Canlı yayında bir programda Candaş Tolga Işık'ın kendisine asker arkadaşıymış gibi "Burak!" demesine gık diyememiş bir insandır.

Zaten ben o gün notunu vermiştim. Adnan Polat falan çok kötüydü ama bu ondan çok daha Pasif birisi.. Galatasaray tarihinde böyle pasif birisi daha önce başkan olmamıştır.

Arenada taraftar hem kendisini hem de terimi protesto etmeli.

Vaatlerinin hiç birini yerine getirmedi neredeyse,Genclesiyoruz hikayeleri ile çok kötü bir kadro kuruldu.son dakika adam alamayip gustavoyu almak nedir bu bile GS kalibresinde bir başkan olmadigini gosteriyor.

Baskan oldugunu ne zaman hatirlayacak merak ediyorum. Sanirim unuttu belki hatirlarda teknik heyetin kulagini ceker bir ara.

Hoca ile uyumlu çalışırım, bir de bütün yükü hocaya yüklerim başarı otomatik olarak kendiliğinden gelir gibi bir düşünceye sahip sanırım. Camia'da kendisine karşı doğru düzgün tepki yok, önceki başkanlara büyük haksızlık etmişiz. Tam bir etkisiz eleman görüntüsü çiziyor. Seversiniz sevmezsiniz, hatalı bulursunuz bulmazsınız ayrı konu ama Aysal'dan beri o koltuğa aynı kalibrede bir başkan oturmadı. Artık sıkmaya başladı bu durum.

Adssız.webp

Bana bunu neden hissettirdin. Daha Temmuz ayında yazmışım.
Şimdi yer işaretlerimde gezerken denk geldim. Keşke beni utandırsaydın.........

Hoca ile uyumlu çalışırım, bir de bütün yükü hocaya yüklerim başarı otomatik olarak kendiliğinden gelir gibi bir düşünceye sahip sanırım. Camia'da kendisine karşı doğru düzgün tepki yok, önceki başkanlara büyük haksızlık etmişiz. Tam bir etkisiz eleman görüntüsü çiziyor. Seversiniz sevmezsiniz, hatalı bulursunuz bulmazsınız ayrı konu ama Aysal'dan beri o koltuğa aynı kalibrede bir başkan oturmadı. Artık sıkmaya başladı bu durum.

Çok güzel bir cevap oluyor hem de… Hoca da sakın sene sonuna kadar istifa etmesin.

Nihat beyle yanlış anlaşmazlıkları düzelttikten sonra başkan da rahatladı federasyon da. Artık hakkımızı daha rahat yiyebiliyorlar.

Kocası çok olanın huzuru olmaz derler. Elmas'ta da durum bu.Terim var,e kayınpederi var... Tam bir gölge başkan olduğu ortada.

Camia içinde hesap soramayacağı kişi olan aday başkan seçilmemeli idi.

Geri
Üst Alt