Burak Elmas

Başkanın susması, doğranmaya müsaade etmesi çok normal. Bu adamlar hem tecrübesiz, hemde ticari olarak kodamanlara göbekten bağlı. Ne bekliyordunuz, çıkıp çatır çatır demeç vermesini, racon kesmesini mi?

Benim düşüncem adamı ticari olarak sıkıştırdılar oda müsaade ediyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasedin falan mi var milletin elinde? Cikip konus artik. Trollcu Rasim ile isyan etmis bugun sen daha ne bekliyorsun? Islerim kesil, sabote ederler diye korkuyorsan baskan olmasaydin. Galatasaray baskani dedigin dassakli olur. Sen kedi oldun ciktin. Yemiyorsa istifa et baskan.

Listesi hic sanildigi gibi guclu degil herhalde aksi takdirde alginin gundemin gidisatin buraya gelmesine izin verilmezdi. Ne soylenenlerin agirligi oluyor, ne medya kullanilabiliyor, ne gercek durumda bir sey degisiyor, ne de narrative olusturuluyor.

16 maç sonunda aralık ayında ligi noktaladık, iş işten geçti zaten konuşma moruk vallahi konuşma. büyük ihtimal görev sürenin sonuna kadar kalacaksın zaten böyle sünepeliğe devam :tbr:

Burak efendi seçimden sonra esip gürlüyodu

Yok hoca saha içine odaklanacak

Saha dışı olaylarda yönetim devreye girecek diye

Ama sevgili Sinyor ne yaptı ne etti yine ceza aldı

Ayrıca bu nasıl bir pasifliktir arkadaş

Basın sözcüsü bile doğru düzgün açıklama yapamıyor

Bunlar kabul edilebilecek şeyler değil

Listesi hic sanildigi gibi guclu degil herhalde aksi takdirde alginin gundemin gidisatin buraya gelmesine izin verilmezdi. Ne soylenenlerin agirligi oluyor, ne medya kullanilabiliyor, ne gercek durumda bir sey degisiyor, ne de narrative olusturuluyor.
zaten terimin kontrol edebileceği, terime asla söz söyleyemeyecek güçsüz ve pasif bir yönetim isteniyordu, tam istendiği gibide oldu. şimdi terim mutlu, terimciler mutlu.. kendi maaşlı çalışanına gık diyemeyen pasif bir yönetimden nasıl bir güçlü duruş bekleniyordu ki acaba??

SM-T870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C6CEF236-1111-4A50-94BA-BC81597D642A.webp

Niye tepki vermiyorsun maçlardan sonra. Haftalardir penaltilarimiz verilmiyor. Bi zahmet artik istifa edermisin...

Baskan olmadan önce gs haklari cart curt baskan olduktan sonra dogranirken ortadan kaybolmak. Guzel valla

Geri
Üst Alt