Burak Elmas

Ali Koç: "Rize- Galatasaray maçı. Haddime değil ama bu örneği vermek zorundayım. Galatasaray 1 gol yiyor, faul. Galatasaray 3. golü atıyor. Faul. 8 dk. uzatma + 4. 3 korner. Rize gol atsa Galatasaray camiası ayağa kalkacak. Kaos yaratmak istiyorlar."

Bence büyük baskan konusacak ama galiba hamini izin vermiyor. Ama inanin büyük baskan kendini zor tutuyor esip gürleyecek ama iste hanimi izin vermiyor.

Son yıllarda ikili rekabette feneri geçiyorduk çoğu branşta futbol basketbol voleybol v.s üst üste galibiyetler alıyorduk. Bu şahıs başkan oldu. 2000 lerin ortalarında ki döneme döndük sanki. Her branşta fener ezmiş bizi maçlarda. Erkek basketbolda sanırım hakem baya hakkımızı yemiş maçı Fener'e vermiş. (İzlemedim,) Resmen başkanlık döneminin ön gösterimi gibi bu sonuçlar. Aradaki devasa güç farkını bile bile kadınlar futbolda gösteri maçı ayarladı. Bunlar kücük detaylar ama önemli. Bu başkanın vaat ettiği her alanda ezilen ,hakkı yenilen bir Galatasaray. O yüzden acilen bir şekilde seçime gidilmeli

Baskanlik yarisinda yazmistim, bu adam baskan olmak icin camiyanin duymak istedi herseyi söliyecek, cünkü baskanlik onun son kurtulusu diye, bazi arkadaslar bana laf atmisti, alin burak baskani, adam kendi menfati yüzünden kimseye birsey söyliyemiyor, cünkü baskanlik bitince o laf söyliyemedi insanlardan is istiyecek.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Volkan diyor, Ahmet Çakar diyor, Rıdvan diyor, Serdar Ali diyor, Emre bol diyor, sosyal medyada bazı fanatik fbjkli taraftarlar bile hemfikir. Ki bunların hepsi ama hepsi azılı düşmanımız ve belki de bunların olmasına sebep olanlar... Hükümet yandaşı kanalındaki susturulmaya çalışılan Rasim bile çıldırmış, Erman zaten hep öyle. Sen nerdesin ha! Nerdesin! Yazık ulan bu taraftara. Vallahi billahi yazık. Sen neden korkuyorsun ? Madem böyle olcaktın. Gelmeseydin kardeşim. Bizim canımız yanıyor! Çünkü Galatasarayımız düşmanlarının savunmasına düşecek kadar sahipsiz. Öyle hissettiriyorsun. Yeter artık ya! Sana pas atan Nihat abine karşı bile iki kelam edemiyorsun. Twitter şovcusundan başka da bir şey değilsin. Bu makamı da hak etmiyorsun!

Konuşmamaya, hakkını savunmamaya korkak korkak pısırık bir şekilde susmaya yemin etmiş gibi. O kadar da desteklemiştim seçim zamanı yanılmışız büyük bir balonmuşsun elmas. Gideceğiniz günü iple çekiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasılsın başgan iyi misin? Afiyettesindir umarım.

Her şeyi geç 1 sene önce rahmetli başkanımızı pısırıklık ile suçlayan klavye başkanı Burak Elmas şu an ali koç'un adamı hüviyetinde benim gözümde.
Yaşadığımız her şey geçmişte yaşanmıştır
Azîz yıldırım & Adnan polat
Ali koç & Burak elmas O dönemde her branşta ezilip her yerde hakkımızı yedirten adnan polat.
Avrupa liginde ki başarımız bile o dönemi andırıyo hamburg'a elenmiştik

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fakat ligde bu sıralamayı artık Polat'ın en son senesinde görmüştük. Burada ise daha ilk sezonda. Sonumuz hayır ola.

Baskanlik yarisinda yazmistim, bu adam baskan olmak icin camiyanin duymak istedi herseyi söliyecek, cünkü baskanlik onun son kurtulusu diye, bazi arkadaslar bana laf atmisti, alin burak baskani, adam kendi menfati yüzünden kimseye birsey söyliyemiyor, cünkü baskanlik bitince o laf söyliyemedi insanlardan is istiyecek.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O dönem de öyle bir romantizim vardı ki, işte hoca ile beraber uyumlu çalışacak yönetim. Hoca artık saha içine odaklanıp bizi uçuracak diye. Peki dedim size 10 maç süre 10 maç susuyorum.

O dönem biz bir şey desek bizi linç etmeye kalkacak olanlar şimdi bakıyorum yandım anam modunda.

Geri
Üst Alt