Burak Elmas

5 maçtır hakemler hakkimizi yiyor diyen baskan 5 maçtır agzini bile açamadı. Madem 5 maçtır doğranıyorsun daha neyi bekliyorsun, daha nelerin olması gerekiyor hak araman icin?
Bu ne bicim bir insan anlamadım gitti, Fener'in askeri olacaktın madem FB baskan adayı olaydin o zaman.

Ortalığı karıştıracak konu bulmayıversin bunlar. 3 doğruyu 5 yalanla besleyip reyting kassınlar anca. Olan kulübe oluyor. Divan'ın canlı yayınlanmaması doğru bir karar olacakmış. Bu camia ne zaman birlik oldu ki zaten?
Evet bu yalan çıktı. Ama Haluk beyin art niyetli olduğunu düşünmüyorum

Evet bu yalan çıktı. Ama Haluk beyin art niyetli olduğunu düşünmüyorum
Niyetini bilmem ama oldukça varoş adamlar. Nerede reyting varsa orayı kaşıyıp kaşıyıp kulüpler aleyhine algılar yapıp, oradan izlenme kasıyorlar. Bir nevi çamur at izi kalsın taktiği. Mide bulandırıcı.

Annesi pis hakem

20211217_121540.webp

Niyetini bilmem ama oldukça varoş adamlar. Nerede reyting varsa orayı kaşıyıp kaşıyıp kulüpler aleyhine algılar kasıp oradan izlenme kasıyorlar. Bir nevi çamur at izi kalsın taktiği. Mide bulandırıcı.
Olabilir bilemedim o kadar tanımıyorum ama son dönemlerde bize yapılan haksızlıkları nadir dile getiren gazetecilerden

Olabilir bilemedim o kadar tanımıyorum ama son dönemlerde bize yapılan haksızlıkları nadir dile getiren gazetecilerden
Cunku televizyona cikamiyor. Ana akim medyadan aforoz edilmis gazeteciler hep sansasyonel spekulasyonlar pesinde kosarlar ve belirli populist soylemlerle kitlelere yanlamaya calisirlar. Bir ara da yine boyle birisi Fatih Terim kovulacak gundemi yaratmisti tam bir sene once

Cunku televizyona cikamiyor. Ana akim medyadan aforoz edilmis gazeteciler hep sansasyonel spekulasyonlar pesinde kosarlar ve belirli populist soylemlerle kitlelere yanlamaya calisirlar. Bir ara da yine boyle birisi Fatih Terim kovulacak gundemi yaratmisti tam bir sene once
Medyadan Ali Koç kovdurduğu için kendilerini takip etmeye başladım. Öncesinde tanımıyordum dahi.

Spekülasyon gazetecilik değildir kınıyorum

Niyetini bilmem ama oldukça varoş adamlar. Nerede reyting varsa orayı kaşıyıp kaşıyıp kulüpler aleyhine algılar yapıp, oradan izlenme kasıyorlar. Bir nevi çamur at izi kalsın taktiği. Mide bulandırıcı.

Reyting olaylarında haklısın renktaş. Burak Elmas’ı programa çıkartıp yağ çektiler, Başkan olduktan sonra Muslu denen adam ile birlikte transfer olaylarından yemeye kalktılar. Şimdi de Rezan üstünden aynı şeyi yapıyorlar. Gerçi bu Kasım Han olayı yalan değil bence ama olayları abarttıklarını düşünüyorum. Şu an Başkan’a taraftar tarafında yakınlık olsa Rezan’ı gömerlerdi.

Reyting olaylarında haklısın renktaş. Burak Elmas’ı programa çıkartıp yağ çektiler, Başkan olduktan sonra Muslu denen adam ile birlikte transfer olaylarından yemeye kalktılar. Şimdi de Rezan üstünden aynı şeyi yapıyorlar. Gerçi bu Kasım Han olayı yalan değil bence ama olayları abarttıklarını düşünüyorum. Şu an Başkan’a taraftar tarafında yakınlık olsa Rezan’ı gömerlerdi.
%1500

Geri
Üst Alt