Burak Elmas

Büyük hayal kırıklığı yarattı. Ben şahsen Eşref'i istiyordum hocanın üst makamı zıt biri olsun diye. Ama Elmas'da olunca üzülmedim. Aslında iyi de başladı sayılırdı ama Koç dostluğu işi boka bulaştırdı.

Başkan'ın Galatasaray ve Koç ilişkisini ayırması gerekiyordu. Koç denilen adam saplantılı GS düşmanı, adamın zenginliği veya eğitimi buna engel olmuyor, konu Galatasaray olunca rambo okan seviyesinde bir adam. Sen bu adam ile Galatasaray'ı aynı yerde buluşturmaya çalışırsan zarar görmemiz kaçınılmaz olur tabi ki.

Ayrıca siyasi olarakta büyük baskılara mağruz kaldı gibi gözüküyor, başkanlığın yeni evresi ve sonrası konuşmaları 180 derece dönmüş vaziyette. Son Nihatla olan toplantısında fişi çekildi bana göre. Rezalet görüntülerdi.

Kendisi bu takım için Terim'den daha büyük tehlikedir. Terim'in gerçek Galatasaraylı olduğunu biliyoruz lakin bu herife güvenim yok.

Acaba baskan olarak ne bekliyo ki hocaya napiyon hocam desin....Lan takim kume dusuyo hacı..Rize bile 1 puandan hamza hamzaohlula nerelere geldi kac puan aldi..Kasimpasa bile direniyo varlik gösteriyo..Hocam noluyo de vari be adam..Bi kere ölürsün şimdi hergun taraftarin gozunde öluyosun

Rezil herif

Zaten senin başkan seçilmen hataydı

Ama kendimiz kaşındık

Terim'i öyle bir noktaya getirdik ki

Başkanlık seçimlerine direk etki eder yaptık

Ama olsun ikinizinde sonu geldi artık

kulüp binasında son puronu da iç ve arçelik bayiliğine geri dön artık

Geri
Üst Alt