Bak Burak Elmas, ben bir uzman futbol yorumcusu değilim, ekonomi de benim alanım değil. Büyük bir kulüp, şirket nasıl yönetilir konusunda da çok fikir sahibi değilim ama öğrenmeye açığım. Araştırmayı severim ve bazen fikrim yoksa eğer -her konuda olmak zorundaymış gibi- fikir beyan etmek zorunda kendimi hissetmem. İlgi alanı futbol olan bir taraftar kadar bilgim var, fikrim var hatta öngörülerim...Yanıladabiliriz, hata da yapabiliriz, insanız. Ama işin sonucunda bireysel olarak başta bir şey yapıyorsak sorumluluğu da alırız. Yapamayacağımız bir şeyleri vaat edip insanları -kaba tabir olacak ama- kandırmışsak da çıkar özür dileriz. Geçenlerde bir arkadaş paylaştı yine, susmanın her iddiayı aslında kabul etmek olduğun beyan eden bir şeydi. Ki aynı şeyi düşünüyorum. Günlerdir çıkan hiçbir habere karşı kendini savunmadın.
Siz söyleyin şimdi, kendini savunmayan biri takımın hakkını savunabilir mi ?
Kendi arkadaşlarına kaba tabirle yol gösteren birinin rakip yönetici ve tff ile olan abili kardeşli ilişkileri ve onlara üslubu -yani içeriye aslan dışarıya kedi olması- sizce de garip ve çelişkili değil mi ?
Twitterda görev dönemlerinde GS başkanlarına sallayan birinin bugün yaptığı tezatlıklar dahi insana görevini sorgulatmaz mı ?
Kısa dönemde, böyle bir güvensizlik ortamında kim neden bu yönetime -altını çizerek diyeyim- inanarak üç senesini daha versin ?
Bugün ekonomik şartlara bakınca, Aralık ayında lige havlu atmış olmamız, uzun süreç kazanamamış olmamız, rakipler için kolay lokma olmamız bizim için saha içi-dışı eksidir.
Bu baştan aşağıya olan kötü yönetim, pazarlayacağımız oyuncular açısından da keza öyledir.
Küme düşme hattına az kalan bir farkı baz alarak diyorum bunu, kim niye fazla para versin.
Averajı eksiye düşen takımın defans oyucusu olan Marcao dün 15 ise bugün değeri 10dur.
Gol sıkıntısı çeken takımın gol yollarındaki kozu olan Kerem'in de keza öyle.
Bir şeyler kötü giderse sadece tek etkilenen puan sıralamanız olmaz, onun oranında kasanız da etkilenir bundan.
Arda en parlak döneminin ardındaki kötü sezondan sonra bana göre ucuza gitti, bildiğim bir de taksitli sattık.
Yine 11 seneki önceki hataları yapacaksak neden sabır edelim? Neye sabır gösterelim ?
Kimsenin sorumluluk almadığı yerde yine havaya yazdığım bir yazı olacak ama ben yine de kendi adıma mücadelemi sürdüreceğim.
Umarım tüm bunları düşünerek GSmiz için sağlıklı bir seçim kararı alırsınız ve başarısızlığınızın bedelini daha fazla bize ödetmeden gidersiniz.
Ha emin olun, gelen gideni aratmaya devam ederse ben yine böyle olacağım. Şüpheniz olmasın. Kimsenin hakkına girmem.