Burak Elmas

Daha agir laflar gerekli sana ama ceza yemege degmesin
be4d19bbf32cbb96d4664b32cc182d7b.webp

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 puanlı sistemde tarihin en kötüsü olduk. Burak Elmas gurur mu duyuyor hala daha bu tablo ile ? neden gönderemiyor teknik ekibi.

Sana öyle güzel küfürlerim var ki lakin ceza yememe değmezsin balon elmas. En yakın zamanda s.. olup gitmen dileğiyle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kızgın emoji olsaydı keşke bu tepkilerde, onu atacaktım. Yazıklar olsun! Zor tutuyorum kendimi ağır ifadeler kullanmamak için. Geldiğinde belliydi ne olduğu nasıl bu hata yapıldı da seçildi... Utanç kaynağı bir adamsın!

Kızgın emoji olsaydı keşke bu tepkilerde, onu atacaktım. Yazıklar olsun! Zor tutuyorum kendimi ağır ifadeler kullanmamak için. Geldiğinde belliydi ne olduğu nasıl bu hata yapıldı da seçildi... Utanç kaynağı bir adamsın!
Bunun reklamına kalan başkan’da ne bileyim.

Hiççç kusura bakmayın beyler çoğunuz daha kötülerini hak ediyorsunuz.Burak Elmas Başkan olmamalı bu adam terim in ibrikçisi Galatasaray a başkanlık yapabilcek seviyede değil dedik diyenleri topa tuttunuz.Rahmetli Cengiz Başkan Fatih terim e dedi sana 130 milyon transfer parası harcadım hala Ocak Haziran diyorsun hiçbir başarıda gelmedi diye ama Cengiz Başkan da hain ilan edildi.Nur içinde yatsın.

Hiççç kusura bakmayın beyler çoğunuz daha kötülerini hak ediyorsunuz.Burak Elmas Başkan olmamalı bu adam terim in ibrikçisi Galatasaray a başkanlık yapabilcek seviyede değil dedik diyenleri topa tuttunuz.Rahmetli Cengiz Başkan Fatih terim e dedi sana 130 milyon transfer parası harcadım hala Ocak Haziran diyorsun hiçbir başarıda gelmedi diye ama Cengiz Başkan da hain ilan edildi.Nur içinde yatsın.

Birisini yermek için için birisini övmek zorunda değilsiniz.Aynı şekilde hamamcıoğlunu övdükleri gibi.Ondanda bir halt olmaz.
hepsi aynı halt.Senelerdir bir tane Gerçek Galatasaray sevdalısı başkan ve yönetici bulamadık.zengin .varlıklı ,güçlü gibi özellikleri geçtim..Biz daha Galatasaraylısını bulamadık.bu özelliklere sıra gelmedi.Hep derim bu camia sonun da fenerli birisini başa geçirecek ve hiç şaşırmayacağım.

Yemin ederim şu ligde başarılı olmak o kadar kolay ki heleki her anlamda türkiyenin en potansiyelli,en büyüğü Galatasarayı yönetiyorsan....

Ama bunun için gerçekten Galatasaray sevdalısı olacaksın.ahbap çavuş ilişkisiyle yönetim oluşturmayacaksın.Galatasarayın menfeati için egolarını bir kenarıya bırakacaksın..İşi bilenleri bulup onlara görev vereceksin.Koltuk meraklısı olmayacaksın.

Yok genç miş yok 3 senelik planmış..Ulan insan bunları söylemeye utanır.10 milyon 20 tane topçu al ondan sonra gençleşmeden bahset plandan bahset.Sanki diğer başkan ve yöneticiler bunu yapamazdı.Tek akıllı sensin.
Şu rezil ligde birazcık doğru kadroyu kursan zaten eze eze şampiyon olacaksın.hangi plandan bahsediyorsun.

Hemen en kısa zamanda seçim yapılmalı.başkanından teknik adamına ve futbolcularına kadar alayı defolmalıdır.

Naptın başkan, nası dedin?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Elmas: "Galatasaray'ın, sürdürülebilir başarılarla dolu geleceğini kurmak için buraya geldik. Popüler olma, dönemsel olarak alkışlanma niyetimiz yok. Hepimizin amacı bir. Umarım amacımıza tüm camia olarak birlikte yürüyeceğiz."

o_O

Siz hayırdır ya.Basketbol şube paylaşımı camia adına rezillik.Galatasaray'ın fikri ve maddi değerlerinin, kendine çevre oluşturmaktan başka amacı olmadığı görülen kifayetsiz başkan tarafından yağmalanmasının önüne geçilmelidir. Bu rüzgar gülü yönetimden Galatasaray camiası derhal kurtulmalıdır.

Geri
Üst Alt