Burak Elmas

Son 2 sezonu sifir kupa ile tamamladik

Hocanin sözlesmesi sona erdi

Yeni bir yapilanma dusunuldu dogru transfer politikasi ile

Madem yeni bir baslangic yapilacakti neden sözlesmesi sona eren ve son 2 sezonu kupasiz tamamlayan Fatih hoca ile devam etti

Bir yanlis ile bütün dogrular gitti

Artık yapması gereken tek şey kaldı,

Fatih Terim i bu akşam kovup sonra kendisinin de istifa etmesi

Nerdesin sen? Dursun Özbekten kötüsünün geleceğini hiç düşünmemiştim.

Evet Baskan biseyler yapman gerekiyor...
Yarin bir araya gelcekmissiniz zaten, bisey demene gerek yok, bir kagit hazirlattir, koy F. Terim'in önüne, cik git odadan.

Kendimi yerine koyuyorum , eğer fanatik galatasaray taraftarıysa kameralar çekmiyorken - Okan'ı arardım heralde ne durumdasın diye ne bileyim.

Hemen seçim kararı alınıp terimle birlikde klüpden uzaklaştırılmılıdır.
Aksi taktirde genç oyuncu plan proje yalanlarıyla bu takımı bu sene olmasada seneye küme düşürecekler.
Derhal bunları biri durdurmalı.

Şunun bu klübe başkan olması bile bizim durumumuzu özetliyor.Çok normal yani.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 2 sezonu sifir kupa ile tamamladik

Hocanin sözlesmesi sona erdi

Yeni bir yapilanma dusunuldu dogru transfer politikasi ile

Madem yeni bir baslangic yapilacakti neden sözlesmesi sona eren ve son 2 sezonu kupasiz tamamlayan Fatih hoca ile devam etti

Bir yanlis ile bütün dogrular gitti

Bas bas bağırdım buralarda
Çok büyük hata olduğunu hep söyledim
En az 5 yılını, 2 de şampiyonluğunu çaldılar kulübün

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Baskan acaba Terimi kovmaya cesareti yok diye, ona ocak ayinda para ve transfer yok deyip istifa ettirmeyemi calisiyor?

arkadaşlar bende sinirliyim ama bir dakika dikkatli düşünmek lazım.

Eğer FT ile yollar ayrılma duruma karşı bir plan yapmamış isen (ki gidişata bakınca yapılmış olması lazım)

Kovdun diyelim - 2 günün falan var parayı hocaya bağlamak için.

Selçuk mu kalacak idare edecek , Necati mi ? kim ??

Hakikaten çok dikkatli davranması lazım - takımı yapan , transferi isteyen , takımı oynatan bir başkan değil - burnunu floryaya sokan adamda değil. Yönetimin tepesi olarak deyimleri , başka konularda eleştiririm tabii ki

ama skorların , kötü futbolun sorumlusu başkandır diyemem. "Getiren oydu" diyebilirsiniz - haklıda olursunuz ama bunu şimdi söylemek daha kolay. Haziranda kime sorsak ben dahil %80 FT ile devam derdi diye düşünüyorum.

Bu bir savunma değildir , realist bakıyorum

Valla kendi adıma konuşayım bas bas bağırdım buralarda, büyük hata olur dedim. yemediğim hakaret kalmadı
Bu başkanın yalanlarını da en baştan gördüm, stat isim anlaşması ve diğer sponsorluk ve transferlerden yemek için geliyor, kesinlikle seçilmemeli dedim, yine hakaretler
Hoca kendi başkanını seçti resmen, yarın birşey olsa bu bunu kovamaz, hatta şampiyonluk bu yüzden gitti dedim, hakaret
Para kısmı da, kim çalıştıracak kısmı da kovmamasından daha kötü olmaz
Ama kovamaz çünkü kumpası birlikte kurdular

Seni Galatasaray taraftarı başkan yerine koymuyor ki rakipler ya da TFF koysun. Ne işe yararsın o koltukta sen? Takım doğranır havanda su döversin, isim verip ağzını açamazsın, takım rezil top oynar tdye ağzını açamazsın. İstifa et git şu takımdan artık, küçük şahsi hesaplarını da al.

Gelenler gideni aratıyor. Tarihin en kötü başkanlarından biri olarak görev sürecini tamamlayacak hatta tamamlamadan yaylanacaktır.

Başkan falan değil bu renktaş
Yemeye gelmiş çulsuzun teki, sınıf atlayıp gidecek

Geri
Üst Alt